Minikkusuumm Kızlar oğlum konuşamıyordu yeni yeni konuşmaya başladı 30 40 tane kelimesi var bu zamana kadar hiç tuvalet eğitiminden bahsetmedim başlamadim ama tam konuşamıyorda renkleri söyleyebiliyor su anne baba falan diyo nerden başlamalıyım napmalıyım biraz yardımcı olabilir misiniz
SetenayCo Minikkusuumm Konışamasa da sizi anladığını unutmayın. Öncesinde mutlaka bezine artık veda edeceğinizi, sizin gibi çişini, kakasını klozete yapacağını anlatın. Adaptör, külot vs alışverişini birlikte yapın. Kısa sürede çözersiniz.
ybam Minikkusuumm çocuğun elinden tutun bak burası tuvalet benim çişim geldiğin de ben buraya yapıyorum sende yapmak istermisin diye sorun mahsustan bir saat sonra veya yarım saat sonra diyin ayy benim çişim geldi galiba elinden tutun tuvalete doğru gidin ben bu şekilde alıştırdım 3 gün sürdü tuvalet serüvenimiz 😂
cigdem12345 ybam bende bugün başladım da benim kız oturaga gidiyor ama pijamasini soymuyor ne yapsamda çıkarmıyor üzerinde oturup altına yapmış oluyor ne yapacam nasıl yapacam çok tecrübesizim
ybam cigdem12345 siz ona yardımcı olun uygulamalı gösterin kendi üzerinizden çocuk annesinden ne görüyorsa çoğunlukla onu yapar birde bunu deneyin geç cevap verdim kusura bakmayın ama çokta üstüne gitmeyin hazır olduğunda zaten kendisi yapmak isteyecektir