Musmutlumu Tek göğüs emziren anneler var mı? Bi göğüsümü ısırdığı için meme ucumda çok büyük bir delik açıldı emzirmeye devam ettim devam ettikçe büyüdü artık vermeyip elimle sağmayı düşünüyorum o göğüsümü tek göğüsle doyar mı? Böyle yapan var mı
Deletedmom_182 Musmutlumu bende genellikle tek göğüs emziriyorum diğerinin ucu biraz küçük tam tutamıyor onu da pompayla sağıyorum doyuyordur diyemem ben mama da veriyorum çünkü
Elsnazan Musmutlumu Bende öle tek meme 1 bebek 2 meme 2 bebek demişler hahah :) yani korkmayın yeterli olur inşallah 🙏 benimde diğerini ucunu tutmadı hiç ordan süt kesildi sora ..
larindidems Musmutlumu doğduğundan beri tek memeden emiyor diğerini asla kabul etmedi çok denedim diğerinide reddetmesin diye bıraktım artık sağsamda kesiliyor artık ama korkma bi memeden emdiği zaman da doyar dedi doktor ona göre süt üretimiş ama bi göğüs büyük bi göğüs küçük oluyo 🤷🏻♀️
nbanba Bende tek göğüs emziriyorum. Diğer göğüs en fazla 3 dk emiyoe bırakıyor. Şu ana kadar kilosuda çiş sayısı da iyiudi
keskin03 larindidems bende aynı durumdayım ama son zamanlarda fark ettim ki tek göğüs doymak için tamamen boşalttığı için süt bir süre emmeyince kendisi iniyor
Y6_ Musmutlumu bnm oğlum 20 aylık hep sol göğsümü emdi hala emiyor doyuyorda kendi bırakıyor doyunca sağ memeyi emmedi bu zaman oldu arada yokluyor ama neden bilmem emmiyor o göğsü hep tek meme emdi
meltemaslann Y6_ merhaba, ben de şu an sizin gibiyim tek göğsümü emiyor bebeğim 6 aylığız. İki göğüs arası fark nasıl?
Nkocak Musmutlumu elinizle sağarsanız gögsünüz körelebilir makineyle sağın derim bence tek gögüs yetmeyebilir bebeğinize veya o an yeter ama daha sık emmek ister
Musmutlumu Nkocak makineyle de sağamam yara o kadar genişlediki emerken makinede aynı çekecek yaram kapanmaz öyle diye elimle sağıyorum :(
Nkocak Musmutlumu allah yardımcınız olsun hepimizde mutlaka oluyor ben hametan pomadla iyileştirmiştim eğer varsa elinizde bi deneyin isterseniz