dilberhala1 Babymomyy1 Emre fel veda türküsü Perdenin ardında uzaklara savrularım ( bu sakin çok güzel böyle naif )
theblackvirgo Babymomyy1 anne beni anlayan yok diye bir girişi var ben orda bı bitiyorum annemi kaybedeli tam 18 sene oldu 2 çocuğum olsu cok iaterdim görmesini illaki izliyordur oda bizi ama hissetmek yanında olması daha farklı bu yüzden bu şarkı beni hep huzunlendirir
Orenda_ Babymomyy1 Cem Adrian &Hande Mehan (Sen Benim Şarkılarımsın) bugün evlilik yıldönümümüz için bu şarkıyı stori attım ♥️🙈
bebeimhosgeldin Babymomyy1 Melike Şahin/ Diva Yorgun 🩵 oğlumla şarkımız arada denk gelirsek hemen kucağıma alırım dans ederiz. Gökhan Türkmen /Aşk❤️ Eşimle şarkımız hemde ilk dans şarkımız olmuştu
peri_kizi_ bebeimhosgeldin gökhan türkmen aşk bizim de dans şarkımızdı🥹 Anılaaarr anılaar şimdi gözümde canlandılaaağğr😂
delirmeceler Babymomyy1 tarzımla müzik zevkim uymaz 😁zara seni yazdım kalbime bergen kamuran akkor gülden karaböcek dinlerim
2mmom Ay bu post çok iyi olmuş eskiden dinlediğim ama unuttuğum şarkılar geçiyor çok mutlu oldum, hatırlattığınız için teşekkür ederim 🥲💕 burada gezer dinlerim artık gördükçe 🥹
2mmom Bi tane de ben yazayım Nurettin rençber - aşk sana benzer. Lisede okula gidip gelirken dinlerdim 🥹
Birdunyabircennetannesi Babymomyy1 Cem Adrian - Derinlerde Bana hatıradır bu acı Kanarım, kanarım Özellikle bu söz…