Zeysare Merhaba arkadaşlar 20 günlük bebegimin gündüz uykusu iyi fakat gece üçten sonra uyanıyor ve dokuz ona kadar uyumuyor. Gündüz sık sık uyuyor acıkınca uyanıp karnını doyurup yeniden uyuyor ama gece ne yaparsam yapayım uyumuyor o saat gelmeden. Gece uyku düzeni için ne yapmam lazim ? Sizler nasıl uyku duzeni olusturdunuz ?
Sahreyldrm Zeysare düzen olmuyor zaten kuzum 20 günlük bebekten düzen bekleme en az 3 aylık olması lazım bunun için ama uyumasını kolaylaştırmak için ben gece 10dan sonra 11 gibi falan banyo yaptırıyorum sonra masaj yapıyorum üzerini de kalın giydiriyorum mayışıyor zaten o arada sonra emziriyorum çoğu zaman emzirirken uyuyor ama uyumasa da yarım saate kadar uyuyor benim kızım da gün içinde hiç uyumuyor sadece 2 saat uyuyor ve hic iş yapamıyorum bı de huysuz benimki asla yatarak tek başına sessiz durmuyor ya kucakta olacak ya oynanacak hoplatilacak ve daha 40 günlük sadece 😂
NeclaDefne Zeysare 20 günlük bebeğinizin gece gündüz ayrımı yapmasını beklemeyin. Yapabileceğiniz şeyler, rutin oluşturmak, gece loş ışıkta ve sessiz olmanız gündüz ise tam tersi. Ama zaten aşırı aşırı minik olduğu için bunlar için bile çok etken.
sevgice Zeysare merak etme çok değişecek. Ben de gece 12den 6 ya kadar uyumadığımı bilirdim. 40 çıkınca her şey düzelmeye başladı yavaş yavaş. Biraz sabır 😊
Zeysare Bizde her gece gece üçten sekiz veya dokuza kadar ayaktayız. Gündüz fazla uyudugu icin gece uyuyamiyor diyorum ama gündüz uyumasını da engelleyemiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler kirki bekleyecegiz bu durumda . İnşallah kirkta gece gündüz uykularimiz düzene girer diyelim o zaman .