Papatya-bahcesi iyiki kızlar ben bu soruyu Doktora sordum Doktor dedi ki içinde kan olan bir şeyler sadece kan yapar yani et Balık ciğer bilginize
Gozdeklnc20 keçiboynuzu pekmezi/özü. kuru incir, kuru erik, ve kuru üzüm. Ben bu kuru meyveleri yumuşayana kadar suda biraz haşlıyorum. Suyu ile birlikte Rondodan geçirip bebek irmiği ile birlikte veriyorum.
Papatya-bahcesi parpaaliii Ben pekmezi sordum doktora doktor hayır dedi çocuk doktoru ve içinde sadece kan olanlar kan yapar dedi Ben de pekmezlerin kan yaptığını düşünüyordum Et Balık ciğer bilginize
mucizeminnosum Papatya-bahcesi ne ciğeri acaba ben tavuk ciğeri diye duymuştum ama hiç bilmiyorum kendim de yemediğim için biliyosanız söyler misiniz denemek istiyorum ben de
Kusbusra iyiki hastalanmayançocuk diye sayfa var orada ciğer çorbası ve başka denge öğün çorbalar var o şekilde verebilirsin benim oğlumun demir ve b12si çok düşüktü bu sayede değerleri yerine geldi
ZTS iyiki kirmizi olan tüm.meyve ve sebzeler kan yapici gidalardir gerçek üzüm pekmezi doğal çok güzel kan yapar tut pekmezini kan yapabilmesi için günlük bi şu bardağına yakın tüketim olması lazım.buda büyük ve küçükte imkansız tavsiyem size üzüm pekmezidir kahvalti öğünlerde bi tatlı kaşığı kadar daha sonrasında kirmizi et balik aylarına göre değerlendirip yedirin sağlıkla büyüsün yavrunuz
Xcbaby mucizeminnosum tavuk dogal koyde yetismis ise olabilir ama markettekiler hormon yükü ben vermiyorum cocuguma hic biseyini onlarin. Kuzu cigeri ulasmasi daha kolay
mucizeminnosum Shewolff bi denemek istiyorum bakalım yarın tahlil yaptırıcaz düzelmemişse mecbur deniycem teşekkür ederim🌸