yaramaz_bocegim Merhaba oğlum 3 yaş 3 aylık. Bu zamana kadar yatak odasında bizim yanımızda beşiğinde yattı hala da yatıyor 🤦 evimiz 2+1 diye çocuk odası yapmadım. Bir oda var zaten salon harici oraya da koltuk takımı koymuştum bir misafir gelince ayrı ayrı yatmak isterlerse salon ve küçük oda diye ayırıyordum. Ama bir arkadaşım ayda yılda bir yatılı misafir gelecek diye çocuğun odasını mı yapmayacaksın dedi. Haklı buldum ve odayı çocuk odasına çeviriyorum. Küçük bir oda olduğu için bir tek kişilik baza ve çocuk için dolap almayı düşünüyorum. Başka ne konulabilir küçük odaya uygun. Küçük evi olanlar nasıl değerlendirdiniz🥴 teşekkür ederim 😊
Omeraslan yaramaz_bocegim oğlumun odası çok büyük değil. Sizin odanızı bilemiyorum tabi. Üç kapaklı dolap,beş çekmeceli şifon yeri,tek kişilik yatağı, küçük oyuncak dolabı ve aktivite masası var ben hepsini duvarlara sıfır koydum. Ortada 4 M2 halısı var.
sezer2022 yaramaz_bocegim benim evimde 2+1 çocuk odasına L şeklinde büyük bi dolap yaptırdım, yarısı yüklük yarısı oğluşumun oldu 🥰 yatağını da yavrulu yatak aldım, alttan bi döşek daha çıkıyor, icabında anneannesi yada kuzeni gelince yatar
delirmeceler yaramaz_bocegim ikizlerimin odası 15 metrekare 4 kapılı dolap oyuncak dolapları ve ranzaları var sizde tek kişilik korunaklı yatak dolap şifonyer ve oyuncak dolabı koyabilirsiniz