delirmeceler Zhrclk 2,5 yaş ikizlerime 4 aylarında her biberonu deneyip en son avent kullanmaya başladım ozamandan beri keyifli kullandık
Bebegim38 Zhrclk anne sütü ve mamaysa comotomo meme reddi açısından sıkıntıyı en az o oluşturuyor. Tek mamaysa avent. Biz alerji maması içiyoruz anne sütüyle beraber comotomo dan avente geçtim hızlı aksın diye
Acaranne Mam markasının biberonunu öneririm yurttaşı çıkışlı colik biberonu ilk oğlumda gazı tuzu oldukça azalmisti ve tutuşu kolay bi bakın derimm
Bebegim38 Zhrclk benim yenidoğan kullanıyor anne sütü de aldığı için büyütemiyorum. Çok akarsa emmek istemiyor
ilba3417 Zhrclk ben avent almıştım arada sağıp vermek zorunda kaldım onu kullandım herhangi bir meme reddi yaşamadım memnunum ☺️
Bebegim38 ilba3417 bebek küçük mü peki, çünkü aventi genelde bebekler çok seviyor onunla devam etmek istiyorlar🙃 günde 2-3 kez verince genelde red oluyor malesef
ilba3417 Bebegim38 ben çok sık vermedim onu deneyimlemedim o yüzden o konu hakkında bişey diyemeyeceğim 1,5 2 aylıkken vermiştim çok çekmesin diye ara ara ağzından geri çekiyordum memede de o akışı istemesin diye