girll Kızlar benim bebeğim 2 aylık hem süt hem mama veriyorum günde 3 4 defa mama veriyorum ama su ne kadar bebeğe vereceğimi bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz
gamzeci Mama veriyorsanız su verin bence burda denk geliyorum veriyoruz dıyorlar mama dan sonra 2 çay kaşığı içmiyor sa ihtiyacı yoktur içiyor sa verebilirsınız bence deneyin bi susuz kalmasın bebiş
peteks Mama da veriyorsanız su vermeyi tercih ediyorlar doktorlar, bizde sarılıktan dolayı mama verdik o sürede suda verdik
tatlibiranneo aslisdiyebiri mama da veriyor mama verilenlere de doktor su verin diyor millette doktorun söylediğini yazıyor kim boş konuşuyor acaba o buraya sormuş millette kendince cevaplıyor.
Meriskus girll mama veriyorsan su verebilirsin doktorumuz söylemiştiii Az bi Miktar yaniii bi çay kaşığı kadar ben verdim Suyun yerini bişey tutmaz ağızdaki mama kalıntılarınıda temizliyor
BabyBerry Su vermiyorsunuz. Ek gıda ile su süreci başlıyor. Ama kızım 4 ya da 5 aylıktı ateşlenmişti ben su içirdim doktor iyi yapmışsın demişti.