gulizar1 3 gün oldu bugün çok şiddetli kafamın arkası kulağım gözüm Zongk Zong ediyo çivi çakılıyor sanki beynime su akiyo gibi oluyo sizliyo sinüzit var ilaç içemiyorum küçük bebeğim 8 aylik parol dahi kullanmıyorum eşim yok koyde kayinvalidem gideyim onlarında umrumda degil doktora fln gidemedim papatya buhari yaptım serum fizyolojik uaptim düzelmedi eğilirken kalkarken zongluyo ince bi ağrı giriyo damarlarım skisiyo önerebileceğiniz bisey varmi bebeğime zor bakıyorum
ceriio gulizar1 parol dahi kullanmıyorum Neden kendinize acı cektiriyorsunuz? İlaç kullanmadan geçmiyor bazı ağrılar.
Elifdemir1907 gulizar1 burun yıkama yapabilirsin serum fizyolojik serum posetindeki izotonik serum yada tuzlu suyla sinuzit ağrısını kesiyor anında öneririm yanlız yaparken dikkat et çok basıncı sıkma şırıngayi YouTube da videoları var
Elifdemir1907 gulizar1 1 su bardağı içme suyuna 1 çay kaşığı tuz at iyice karistir sonra 1-2 dk bekle homojen olsun şeffaf yani 2 şer şırınga iki deliğe de sıksan yeterli birinden sıkcan oburunden akicak ama mutlaka videosunu izle başını bir tarafa eğip ağzın mutlaka açık kalması gerekiyor burun yıkama yaz internette çıkar veya nazal yıkama olarak geçer dediği gibi başını eğip ağzını açık tutmazsan su orta kulağa kadar gidebilir basınçtan olayı kulak zorlanabilir o yüzden videosunu izle önce sonra yap şifa olur inşallah ben eşimin baş ağrısını bitek o yöntemle geçiriyorum
ceriio gulizar1 parol hamileyken de kullanılıyor doğumdan sonra da. pek bir etkisi olmuyor ama bazı zamanlarda iyi geliyordu benim ağrıma hamileyken.
elagozlubircoldelisi Osman gönülal izleyin, arveles dahi kullanabilirsiniz diyor bir çok grip ilacı da içiliyor bence kendinize eziyet etmeyin
Haffuse Larol iciebilirsin, Hatta bukadar cok agrin varsa, acile parol serum taktirabilirsin. Gecmis olsun, bukadar siddetlenmisken agrin, dogal yollar pek ise yaramaz.
twinsmomm2 gulizar1 geçen hafta benimde kafamda sol gözüme enseme falan çok kötü ağrı vuruyordu orta kulak iltihabı olmuşum meğerse acil ne keser bilmiyorum ama Pzt sağlık ocağına da olsa bir gözükün