poyrazegeaytekin Kızlar merhaba benim 7 ay 14 günlük erkek bebeğim var. Sürekli vızır vızır sürekli mız mız ağlayıp duruyo yok yani kaç tane doktora götürdüm çocuğun bişeyi mi var diye doktorlar gayet sağlıklı sadece huysuz bebek diyo ve artık bu durum beni çok germeye başladı. Hiçbir şekilde avutamıyorum sürekli ağlayıp duruyo yani bu şekilde durum yaşayan varmı varsa bebekleriniz kaçıncı ayda düzeldi 😑
kpl61 poyrazegeaytekin ah canım 6 aylık oğlum var 3 ayından sonra çocuğum gitti başka çocuk geldi bağırsak tembelliği varmış devamlı sancı devamlı ağlama hiç durmuyor hiç şimdide hasta oldu çok fenayız çok bende özel devlet hepsine götürdüm fayda bulamadım umutla bekliyorum geçecek diye
Asyabuse poyrazegeaytekin 14 aylık hala aynı memnuniyetsiz resmen çok zor mutlu oluyor. Oyun oynarken bile 5 karış surat 😂😂
Yenianneyimm poyrazegeaytekin oy oy kendimi gördüm sanki benim bebem 13 aylık oldu ağlamak huy kaldı her şeye mi ağlar bir bebek evettt ağlıyor benim bebeğim hele 10. Aylarına kadar felan benimde gözümde yaş durmuyordu artık bebeğimin ağlamalarından şimdi biraz biraz düzelmeye çalışıyor gibi ama ağlamak huy kaldı doktorlarda bize dedi huyu öyle ağlayan bebek diye şimdi her şeye çığlık basar
poyrazegeaytekin kpl61 Ayyy hiç deme Allah bizlere sabır versin benim oğlumun öyle bi sorunu da yok ama çok mız mız sürekli zırlayıp duruyo yok çocuğu avutamiyorum hicbirsekilde nasıl olacak böyle bilmiyorum
Ayserose Ama bide tam 7-8 aylar arasında bi atak var uyku falan da bozuluyor benim kızımda öyleydi 1,5 ay sürdü o şekilde 9,5 aylıkken düzeldi. Ve yabancılama ayrılık kaygısının nüksettiği bir ay çok zordu benim içinde şu an geçti daha iyi
alisinannesi17 11 aylik olduk doğduğu ilk gün doktor muayene için odaya geldiğinde dokunur dokunmaz feryat figan ağlamıştı biz korkmuştuk doktor baktı biseyi görünmüyordu o gün bugündür huysuzdur canım oğlum herseyine baktırdık çok şükür sağlıklı ama huysuzluk ve uyku problemi devam ediyor büyüdükçe biraz daha eğlenceli oluyor sabredin tv televizyon hayatınıza sokmayın bence biz hiç acmiyoruz tv falan çünkü huysuzluk daha da artıyor diye duydum çevremden sürekli geziyoruz oyun oynuyoruz sürekli sanki biraz daha iyiyiz eskiye göre