ByAslan Kızlar selam koltuk takımı almayı düşünüyorum siyah renkte kullanan var mı ? Nasıl leke ter izi belli ediyor mu toz fln kullanışlı bir renk mi eve 2 küçük çocuğum var 3. De yolda o yüzden en koyu renk siyah ama kararsız kaldım bilgilendirirseniz sevinirim 🙄😌
printhelloworld ByAslan siyah çok toz belli eder ama kahverengi ya da vizon renklerde nubuk kumaş alırsanız rahat edersiniz benim de bir koltuğum acı kahve renkte ve nubuk kumaş çok memnunum
Sienna Siyah tam bır kabus olur sızın ıcın fume sımdı leke tutmayan kumaslar var onlar cok rahat olur sızım ıcın koyu olsun dıyorsanız
elagozlubircoldelisi Antrasite yakın koyu gri, bir de onun 2 3 ton açığı gri ile bir kombin yapabilirsin, siyah çok ruhunu daraltır hem de tozla baş edemezsin
maygirl ByAslan en kullanissiz renk siyah koyu bi cok renk war onlari dusunun antrasit gri fume vs gbi cok daha iyi
ByAslan Şu yorumları görünce vazgeçtim hemen antrasit bakıcam renk konusu beni çok düşündürüyor evde krem ve mavi koltuklarım mahvoldu devamlı yıkatmaktan da bıktım yenilemekte fayda var 🤭
1cocuksevdasi ByAslan alma alma alma 😄 misafir odası olarak aldım normalde kullanmıyoruz orayı asla ama ne zaman görsem bi toz bişeyler var uzerinde güzel duruyor siyah ama pişmanlık bence ya tv ünitesi de siyah almıştım keşke almasaymisim en ufak toz ben burdayım diye bağırıyor resmen bence almamalisin