Solay Merhaba anneler bebeğim 4 aylık dünden beri ara ara öksürüyor tükürük de boğazına kaçıyo endişe ediyorum pazartesiye kadar gözlemşeyip doktora götürecem o zamana kadar tavsiyeniz var mı napabilirim evde. Sadece anne sütü alıyor bebeğim
sibelkilic Solay serum fızyolojıkle şırıngaya cekın ayrı ayrı burunlarına yan cevırın sıkın sonra burun temızleme aparatı temızleyın ıyıcene hava makınanız varsa ıcıne serum fızyolojık koyun soguk hava verın yumuşatır burnunu akmasını saglar eger oksuruyorsa beklemeyın doktora gosterın sımdı mevsım gecısınden bebekler hep bu sıkayetle hastamede oksurukle baslayıp burun akıntısı grıbe cevırıyor bız oksurıkle basladık doktora gosterdım ılac vermedı 3 kez gıttım cocuk ateslendı dıs dıs dedı gonderdıler hep yok yutkunamıyor oksuruyor dedıler sımdı ıkı ayrı hava ılacı kullanıyorum grıp surubu antıbıyotık calpol verıyorum cocuga hastalık dönemınde hıc bısı yemıyorlar ztn bekletmeyın
hazirankizi00 Solay benim bebeğim 9 aylık iki haftadır öksürügu var doktor şurup verdi ama hala gecmedi ne yapqaocagmi bilmiyorum balgam vardı çıkarttı onu burnunu açıyorum ama yok olmuyor bazen hiç öksurmuyor bazen çok öksürüyor
berfgen Solay serum fizyoloji yapsaydınz iyi olurdu ama sterimar bebek deniz spreyi var onu kullanın bende onu kullanıyorum şuan hem bi riski de yok #reklam değil diyelim bari
esmanr Benim oğlumda 3,5 aylık bizde de öksürük ile başladı sonra gribe çevirdi doktora götürdük ilaç dahi vermedi burnunun temizleyin dedi sadece 2 haftadır uğraşıyorum eğer geçmezse tekrardan başka doktora götüreceğim