Nazem Kızlar com kötüyüm bebeğim 2 aylıl olcak bor hafta sonra onceleri cok guzel ıcıyordu mamasını 120 ye kadar tek seferde ıcıyordu ama nır haftadır once 60 a sımdı 10cc ye dusurdu hıc ıcmıyor bıraz cekıyor itiyor kıvranıyor ıcmemek ıcın doktora goturduk gogsu temız saglıklı dedı eger ıcmezse srrumla beslemek zorundayız dedı hıc başına boyle bırsey gelen var mı yardım edın maf oldum 😔😔😔
Merve1090 Nazem Canim benim kizim bir aylik ilklerde oda ayniydi sonra az icmeye basladi. Ben iki parcada iciriyorum arada gazini cikarip devam ediyorum sende oyle yap faydasini gorursun insallah
aysenaz Nazem benim kızım ilk zamanlar çok güzel içiyordu sonradan içmemeye başladı biberonunu değiştirince normale döndü nuk biberon kullanıyoruz hem gaz yapmıyor hemde kızım çok güzel karnını doyuruyor☺️
OgretmenHanim Emin ol yalnız değilsin.benim kızımda öyle. Ayıkken itiyor istemiyor zar zor içerse içiyor. Şimdi beslenme saatlerini oturttuk uyuyunca besliyorum. Başka çarem kalmadı çünkü. Bi d biberonda değiştirdik şimdikini sevdi. Şimdilik iyiyiz bakalım kaç gün sürecek.
Nazem OgretmenHanim benımkı dr gece uykuluyken ıcıyor gunduz uyanıkken ıtıyor katıyen ıcmıyor aglıyoe kızarıyor bu sefer daha cok sinirleniyor ıkı bıberon degıstırdım aynı sız hangı bıberonu denedınız bende denıyım
Hfzmerve Merve1090 Başlarda birsure oyle oluyo sonra güvende olduğunu hissetti mi duymuyolar hic. En azndan bende öyle oldu