Arkadaşlar merhaba, 3 ay 10 günlük bebeğim bu sabah ateşlendi, hastaneye götürdük ve grip olmuş 😔 Bana bir arkadaşımdan bulaşmıştı, bütün önlemleri almama rağmen (muhtemelen grip olduğumu bilmiyorken) kızıma da benden bulaşmış. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Bana grip bulaştıran arkadaşa baya laf ettim, çünkü ben şüphelenip sordum hasta mısın diye, değilim dedi. Benim hatam büyük burada tabi, madem şüphelendin yaklaşma ama kendisi hemşire olduğu için güvendim. Bana büyük ders oldu, artık sadece hislerime güveneceğim. Hastane de baya kalabalıktı, doktor salgın olduğunu söyledi. Üç aydan büyük olduğu için antiviral bir ilaç başlattı ama küçücük çocuğa ilaç veriyor olmak çok üzüyor. Bu hali de çok üzüyor, inşallah bir an önce iyileşiriz ikimiz de. Hasta bir şekilde hasta çocuğa bakmak çok zor. Eşim yardımcı oluyor çok şükür. Sizlere yazdım çünkü dikkatli olun. Hasta olduğundan şüphelendiğiniz insanlara sakın yaklaşmayın. Çok bulaşıcı ve ağır seyreden bir grip var etrafta 😔 keşke beni de biri uyarsaydı 😔