Dondurmalikahve 5 yaşındaki oğluma bir tablet almak istiyorum Makul fiyatlı bir tablet önerebilir misiniz? Bir şu konuda cahilim hadi oyunlari biz yüklüyoruz ama çizgi filmleri de mi biz yükleyeceğiz. Gülmeyin lütfen 😃
Cicektebenimcicekligunlerde Dondurmalikahve 4 bine almıştık eve gidince bakayım. TRT çocuk uygulamasının çizgi filmleri iyi YouTube Kids beğenmedim. Ama bizimki oyun oynuyor ödev yaptıktan sonra 2 saat veriyorum kapanma ayarı var 2saat sonra kitleniyor
dilarademiry Dondurmalikahve Samsung tab S7 FE güzel tablettir oyun dizi film va her şeyi rahatlıkla kaldırır ekran kalitesi de iyi aslında çoğu Samsung tabletleri güzel uygun fiyatlı olan bir şey de alabilirsiniz öyle görüntü kalitesine ekran boyutuna takılmıyorum derseniz
tugceo92 Dondurmalikahve 2 ay önce kızıma aldık canım samsung tab a9+ benimki genelde oyun oynuyor yada youtube den çizgi filmler izliyor arada sırada
Dondurmalikahve Ogulluana Kullanıyorum aslında tabi hiç indirmedim ordan bir şey. Tablet önerin var mı peki
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Ben de o yüzden tablet almak istiyorum çünkü televizyonu her istediği saatte açıyor artık. Zaten evdekiler alıştı oğlumdan başka televizyon izleyen yok hiç olmazsa tablet alayım zamanı gelince kapansın.
Cicektebenimcicekligunlerde Dondurmalikahve TV de de bu ayar var aslında sırf bunun içinse alma canım. Ben çok karşıydim tablete oğlumun sınıf arkadaşlari online oyun oynuyor. Sohbet odaları falan masum duruyor ama hiç beğenmedim.Verince gözüm üstünde oluyor. Berabere bakıyoruz.Kac oyun sildirdim. Güvenli bulmuyorum. Eşim karne ediyesi baba oğul gününde gezerken almışlar emri vaki oldu yoksa erken bence.. 🙂🌸
livanurvealpinannesi61 Dondurmalikahve ben evde kapatırım açmasına izin vermem tablet almadım süresi dolunca kapanınca ağlama krizine girer aç diye benim oğlum asla kapansa da susmaz aç diye ağlar TV den de süreli bakar
Simsimy Dondurmalikahve Huaweı Matepad. Oğlumun tableti yok ama benim kullandığım tablet, daha doğrusu eşimin benim ıpad bozuldu, memnunum.
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Kızlar kızlar bu tableti alicam galiba özelliklerinden biraz bahseder misiniz? Mesela tablette kendinden YouTube oluyor mu bende üni de kullandım ama hiç hatırlamıyorum inanın
Cicektebenimcicekligunlerde Dondurmalikahve YouTube var biz beraber bakıyoruz i yüzden sıkıntı olmuyor tek eline vermiyorum iş yaparken int kapatıyorum oyun oynuyor.