Beren2323 Ne zaman başlayacak bişey duydunuz mu😊Doğu nereleri yazacaksınız daha önce tercih dışı giden oldu mu
Sedagny Beren2323 ayyy bizde bekliyoruz ya daha açılmadıııı.. Biz daha önce Siirt/ Eruh’ta kalmıştık. Lojman da gayet iyiydi yani ben memnundum.
duygukty Beren2323 tercih dışı giden çok oluyor mesela geçen yıl tercihine giden çok az kişi vardı biraz şans kısmet 😇
Sinemeyra Osmaniyeden sonra erzuruma geldik tercih dışı çıktı hiç memnun değiliz hiç bi konuda eşimde bende
Minikturtamm Bizde dört gözle bekliyoruz doğuya gideceğiz bu sene bide ilk doğumuz olacak birazda heyecanlıyız🙏
metehansmomm Bizede muhtemel çıktı belirsizlik içindeyiz gidip gitmeyeceğimizi tercih sonucunda anlıcaz malesef. Bayram sonrası tercihler hemen başlayacak diye biliyorum 21 haziranda batıdan ayrılış diye duyum aldık
ecgn125 Ne zaman yapılacak bu tercihler anlamadım ki silivrideyiz bizde doğuya gitcez ama daha sistem açılmamış sanırım
Minikturtamm Beren2323 Erzincan Erzurum Van Siirt Mardin Batman buraları biliyorum liste gelince bakacağız artk deprem bölgesi olarak Antep geçiyorsa antebide yazacağız