boran06 Kızlar bebeğim 5 aylık doğdugunda beri emerken bacaklarını oynatıyordu simdi çok hareketli sürekli tekme atar gibi yapıyor bacagını gazı falan olduğundan mıdır sizce neden sütüm mü az geliyor baska bi sorun mu var siz yasıyor musunuz aynı seyi
birprensbirprensesanasi boran06 kendi kendine oyun yapıyor bence çünkü benim kızımda yapıyor. Kâh ayağını tutuyor, kâh bebi itekliyor, kâh ayaklarını itip itip cekiyor
TulayGeriDon boran06 merhaba. Biz 5 ay 6 gunluguz. Benim kızım da emerken sürekli bacagiyla tekme atıyor. Şimdi ayağımda sallıyorum. Sürekli tekme atar gibi bacagini sallıyor. Bir bacağı sadece. Hiç durmuyor Siz ne durumdasiniz
aysimatez boran06 benimde doğduğundan beri meme reddi vardı ve hep tekme atıyordu şimdi de tekme atıyor ve bacakları hiç durmuyor sallamaya çalışırkendr şuan 7 aylık sizin geçti mi
boran06 birprensbirprensesanasi bende artık korkmalı mıyım diye düşündüm ter içinde kalıyor çunku çok hırslanıyor
birprensbirprensesanasi boran06 valla benim kizi anlatmışsın canım. Bı de emerken kucağımda şekilden şekile giriyor en son ayağa kalkıyor 🤣🤣
boran06 TulayGeriDon şimdi bacağını omzuma atıyor oyle duruyor daha rahat emiyor herhangi bi sorun yok sizinkide muhtemelen rahat etmek için atmaya calısıyordur☺️
TulayGeriDon boran06 teşekkür ederim. Sürekli yapınca korktum bende. Daha küçükken yapıyordu gaz diye düşünüyordum. Şimdi devam edince bayağı korkttum
boran06 TulayGeriDon oğlum 11aylık olacak asla yerinde durmuyor çok hareketli demekki sizin bebeğinizde hareketli olacak korkmayın ama yinede bi doktora sorun içiniz rahatlasın
boran06 aysimatez evet grceli çok oldu 17 aylık oldu :) 1 yasında emmeyi bıraktı aşırı hareketli bi bebeğim var muhtemelen o zamanlarda o yuzden ayagı duemuyordu :)