elalaz10 Özellikle emzirirken çığlık atıyorum ağlıyorum resmen çok agrıyor göğüslerim çok şiş nasıl geçicek yardımcı olma şansiniz var mı kızlar
Ali_atlasinannesi elalaz10 ay ilk aylarda neler çektimsol göğüsüm sürekli şişer ve ağrırdı bebeğim de şiş olunca ememiyordu süt sağma pompasıyla sağdım biraz yumuşadı sonra ılık suya havluyu ıslatıp göğsüme koydum onunda faydası oldu bol bol emzir geçer
Ali_atlasinannesi elalaz10 benim göğüs ucum kanamıştı ve yarılmıştı her emzirirken dişimi sıkardım sonra kendisinden geçti
kuboloji123 elalaz10 sıcak duşta masaj yap iyice bosalt memeyi yoksa geçmez ve sürekli emzir yada sağ başka çaresi yok
Melisaalyaaaa Emzirme öncesi biraz sağım yap yumuşasın rahatlarsın hem de bebiş öyle sert memeyi ememez🫶 bol emzir ılık suya gir sonra soğuk çeşme suyuna masaj yap
elalaz10 @"princessgirl gerçekten mi ya dişim için antibiyotik vermişti doktor ama o fayda eder mi ki
MoonCrystal Benimde bugün sol göğüste aniden başladı ağrı sertlik böle yürürken içinde süt sallanıyor adeta . Önce sağım yaptım sonra emzirdim ama alt kısımda şişlikler var geçmiyor ağrısı hafiflese bile mastit buda sanırım ya
Cerenkumsal Çok gecmiş olsun Allah düşmanıma vermesin doğum sancısından beter vallahi sürekli sağım yap ve duşta gögsünü tara bana biraz saçma gelmişti öğrendiğimde ama faydasını gördüm süt kanallarını açmasına yardım ediyor . Sabunla masaj yapıp taramıştım