Tombikdonerartikcokpahali Bizim emmi kızları falan bu işe girebilirlermiş 😳hsgsudbd şaka şaka nedir bu arkadaşlar bir ara esrarengiz kasaba izliyordum orada ki her detay göz ve üçgen üzerineydi. Araştırmak istiyorum ama korkacagim şeyler olur mu diye de tereddüt ediyorum 😂
Ssude Tombikdonerartikcokpahali belgeselleri filan var izleyebilirsiniz korkmazsın korkunç bir şey değil
delirmeceler Tombikdonerartikcokpahali türkiyedeki tarikatlarin yabancı versiyonu korkacak bişey yok hayvan şapkaları takip insan kesmiyorlar yada insan adak sunmuyorlar
Laden Tombikdonerartikcokpahali ya bu illuminati benim gözümde hep böyle pelerinli cübbeli abiler gibi. Bana hep öyle geliyor. Siyah cübbe giyip konseyde toplanıyorlar falan😂 Bir ara çok modaydı ne oldu dağıldılar mı ne yaptılar
Avesila Tombikdonerartikcokpahali Abim yüzünden araştırdığımız ve bir daha adını anmamaya tövbe ettiğim kadar korktuğum bir olaydır kendisi 😵💫
Tombikdonerartikcokpahali Ssude emin sin mi bak sana güveniyorum 😂 minnacık birşeyden bile korkarım 1 ay tuvalete gidemem bak
agzimizintadikacmasin Hiç araştırma boş ver ben taa lise zamanı bir merak ettim araştırdım anam çok fena aşırı korktum ben😵💫
Tombikdonerartikcokpahali Peki benim onu hep illuminati diye söyleyip ayliminayt diye okunuşu olması sugsusbdisb oyle birşeydi sanki ya
agzimizintadikacmasin Tombikdonerartikcokpahali tavsiye etmiyorum bu tip işler çeviren herkesi de tek tek kınıyorum
Tombikdonerartikcokpahali delirmeceler ya böyle şeyler de mi var 😂 tamam yani onlsr da olmayabilir ama bu tarz şeyler yine vardır sanki 😳
Tombikdonerartikcokpahali Laden hahaha ya ben de aynı şekilde kırmızı giyinimli yüzü gözükmeyen masa başı toplanıp adam kesenler gibi geliyordu 😳😂
Duruelaninannesi Almanya da başlamış bir örgüt. Simdi bizim Türk ünluleri esir alıp değişik işlerini yaptırıyorlar. Herkesi almıyorlar aralina sadece varlıklı ve itibar sahibi insanlar bu tarikata girebilir.
delirmeceler Tombikdonerartikcokpahali çok eski bir gizli kuruluş ama şimdi günümüzde dünyayı ele geçirmeye çalışan gizli bir örgüt olarak geçiyor kitabı var okuyabilirsiniz ayin yapılmıyor ama ne hikmetse içine giren herkeste ün ve para kazanıyor
Laden Tombikdonerartikcokpahali -ne yapmış bu? +abi klibinde bizim işareti yapmamış -koparın kellesini puştun Böyle bir şey olabilir😂😂
Avesila Tombikdonerartikcokpahali Ya ben korku filmi bile izleyemem, gerçi abimin zoruyla izliyordum, ama işte yedik bir halt 😂
Ogulluana Tombikdonerartikcokpahali mesela parti kurulup üç beş ayda iktidara gelmek ya da müzik yarışmasında birinci olmak gibi işlere yarıyor 😂