aselkus09 Buglem_ gecr saat basi uyaniyor diyorlr dogrumuu. Bizm henuz ckmsdi ama asiri snirli herseyi isirmsk istiyor 6 aylk suan
Buglem_ ikibaloglanannesi öyledir vallahi de 10ay 15 günlük 4.aydan buyana diş kaşıntısı ağrısı ile uğraşıyorduk 2gun oldu çıkalı uykunun ne oldugunu hatırladım
ikibaloglanannesi Buglem_ azı dişleri bizi mahvetmisti uykusuzlugun alasını o zaman çekmiştim. Rabbim yardımcımız olsun 🥺
Sudee00 Buglem_ Benim oğlumda öyle çıkarttı birden çok şükür zorlamadı bizi ama dediğin gibi daha başlangıç azı dişleri mahvetti beni öldüm öldüm dirildim🙄
Buglem_ Sudee00 biz 4.aydan bu yana çekiyoruz çok zorladı da inşaallah digerleri olsun kolay çıkar son 1 hafta hele gözlerini açmadan ağlıyordu rahatlatacak şeyler yapsam da geçmeyince insan dayanamıyor
mrsfly Buglem_ oo bizim o zaman vakit daha çok var desenize 6ay 15 günlük -.- ama çok fena son bi haftadır
Buglem_ mrsfly çocukda çocuğa değişiyor çıkması ya ama biz 4ayda başladık galiba ağrılara kasinmasina
ozgec Buglem_ Buglem_ ya bizimde 1 bucuk aydır öyle atak vs derken ınsallaj cabuk cıkar cıkınca uykusu duzelırmı bide ne önerırısnız diş agrısı ıcın kullandıgınız bısey oldumj