sibelkilic Kızlar oglum baya atesı cıktı 39 kdr bıle yukseldı oksuruk burun akıntısı doktora gıttık vermedın1 gun sonra bıdaaha gıttım hava verdı burun spreyı verdı bıde grip ıcın surup ama daha kotu oldu cocuk oksurugu sımdı hastaneden gelıyorum antibiyotik yazdı tek tek resmen bana zorla ılac yazdılar ates ve oksuruk ıcın ne yapmam lazım dıs cıkarma donemıde gırdık mahvolduk 😰
Blackangel123 sibelkilic diş ateş yapar ishali bilemiyorum ama kızımın ilk öndeki dört dişi mahvetti bizi diycem eşim her zamanki gibi işteydi beni diş çıkarıyo diyip ateş düşürücü verdiler acilden ordaki doktor hatta iki tane yazıyım dört saatte bir ver dönüşümlü dedi öyle verdim bide 6. hastalık diye bi hastalık oldu ciğerlerine zarar vermiş ateş düşürücü
sibelkilic Ddmdd onun yanında dıste cıkarıyor agır grıp gecırıyor nefes alamıyor hava verıyorum burnunu temızleyıp ama
Ddmdd sibelkilic bende bugün grip.oldum zor geçti biz dayanamıyoruz bebekler napsin umarım kısa sürede atlatirsiniz
sibelkilic Ddmdd bizede yapar dedı ne saçma bıldıklerı bısı yok ustun koru konusuyorlar ya mahvettiler cocugu 1 hafta olck oksurukden nefes alamıyor antıbıyotık verdı
Ddmdd sibelkilic iki tane diş çıkardı aynı anda ne.ishal ne ateş oldu gece uyumadan ağlardı o salyası bile akmadı pek ama takip ettiğim dr.lar diş ateş yapmaz diyolar çok doğru şimdi nasıl bebeginiz öksürüğe pekmez de iyi.geliyor.oğlum geçen oksurdu pekmez icirdim.İki gün gecti
mervemirbarlas bayramın 2. günü 38.9 ateşle hastaneye gittik oğlumun kafası yanıyordu.hiç birşeyide yok boğazına bakıldı sırtı dinlendi.13,5 aylık aynı anda birkaç tane diş çıkarıyor elleri sürekli ağzında.Doktorun söylediğide diş ateş yapmış oldu
sibelkilic Ddmdd baya kotu oksurugu cıgerıne ınmıs hırlıyor nefes alıp verırken hava verıyorum 4 ogun
Mert_karanannesi Benm oğlmnda dün ateşi 38.9 du hastnye götrdm ishaldı öksryo burnu akıor üst azı dişi çıkıyor en arkadakiler dişle hastlk birleşti sanırsam doktor ishal içn antbytk ilaç yazdı brde ateş düşürücü