bilmesende_olur Hayiz olmam gereken zamanda sadece leke geliyor. Başta kahverengi geliyordu şu anda rengi açılmaya başladı. Hamile miyim yoksa😑 geçen hayizim uzun sürmüştü. Ondan da olabilir mi? Lütfen bilenler dönüş yapabilir mi
Aptalllarsizi bilmesende_olur bende bu ay bunu yaşadım önce gecikti sonra leke tarzında geldi şüpheli değilseniz korkmayın
bilmesende_olur usenmedimyaptimbirvelet yaptırdım. Tek çizgi çıktı. Adet olmam gereken zamandayim ama
bilmesende_olur Aptalllarsizi test yaptırdım aslında. Tek çizgi çıktı. Adet olmam gereken zmandayim. Şu anda temizlik günlerimde gördüğüm rengi görüyorum. Normal gelmiyor bana yaa. Pazartesi kan testi de yaptırmam gerekecek galiba.
bilmesende_olur ikikereanne_ yaa benimde rengi açıldı. Gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Adet olmam gerekn zamandayim ama😑
ikikereanne_ bilmesende_olur olsa cikardi diye dusunuyorum belkide gec yerlesme de olabilir en iyisi kan verin.
bilmesende_olur ikikereanne_ hamile değilmişim. Biraz geç oldu size dönüş yapmak ama bildirimlere bakarken gördüm. Cevaplayayım dedim.