Kaganpasa20 aynı ben. Tecrübesizlik bilgisizlik ne kadar zor birşeymiş dedim dün akşam eşime. İlk bebeğimiz. Hiçbir nane bilmiyoruz bebek gak dese doktora guk dese doktora gidiyoruz. Keza dün gece hastanedeydik. Yeşil kaka gördüm gittim doktora gösterdim. 2 gün önce yine doktordaydık çok eöiyor çok kusuyor işte gaz ilacıydı aşısıydı uykusuydu şuydu buydu birsürü soru sordum. Allah yardımcımız olsun canım. Banada sarılık olmasın diye emzir mama takviyesi yap dediler. Bende sütüm var mama vermim dedim. Birde millette ay mama verme diye fiştikliyordu sürekli. Sütüm meğersem başlarda yetmiyormuş. 5 günlük bebekti hafif sarılık geçirdi. Doktor bana kızdı bu dönemde her insanın dediğini yapsan ohooo diye. Küçük doktorcuklar inanma dedi. Kızımm birde 7-8 saat uyuyordu uyanmıyordu. O yüzden de sarılık oldu. 😔 ama çok şükğr geçti. Şuan o da sende alışma evresindesiniz. Düzen oturtmak için çok erken. Bizim 36 günümüz bugün. Halen emme ve uykuda düzene girmiş değiliz. Ufakufak alışıyoruz alıştırıyoruz bazı şeylere