tugcehrrl Kızlar bebeğim 3,5 aylık özellikle gece 11 den sonra aşırı huysuz oluyor uykusu olduğu halde uyumak istemiyor sürekli ağlıyor benim gibi olan var mı ne yapabilirim ne iyi gelir nasıl düzelir sizce
Okuyanbiranne tugcehrrl uyku için ağlıyor canım yöntemi değiştirip uyutmaya çalışın gece uykusu mu 11 yoksa uyanıp mı ağlıyor
subutayinannesi tugcehrrl bizde şuan 4 aylığız 3,5 aydan beri aynı durumu yaşıyoruz 4. Ay atağı diye düşünüyorum ben
tugcehrrl Okuyanbiranne uyutuyorum mesela onda diyelim bi saat falan uyuyo uyanıyor sonra huyu tutuyor uykusu olduğu halde uyumayıp ağlıyor sabah geç kalkıyor o yüzden mi sizce mesela bugün 11 de kalktı ama gece de 2.30 da falan uyudu bugün de yine aynı mesela hala uyumadı biraz ağlıyor biraz kendine oyalanıyor 2-3 haftadır böyle
tugcehrrl subutayinannesi bazen gün içinde pek uyumadığı zaman gece uyuyor ama uyuduysa gece canımızı okuyor 😞
Okuyanbiranne tugcehrrl evet canım 11 çok geç. 11 ikinci ya da ilk uykusu olmalı o aylarda sabah uyandırırsanız erkenden düzene girer ama uyusun bende uyuyun derseniz gün boyu huzursuz olur malesef
subutayinannesi tugcehrrl bizimde aynı durum 😊 özellikle gündüz uyuyorki gece ayakta kalsın babayla vakit geçirsin istiyor bence 😊 gündüz çok uyuyunca bu sefer akşam ve gece uyumuyor 2-3 değişiyor uyuması. Gündüz uyanık kalsın diye uğraşsam bu seferde uyumadığı için ağlama krizi yaşıyoruz. Kısır döngü yani anlayacağınız geçici bir süreç sabredeceğiz 🙏🏻😊