Minikkizimm En iyi en dogru sonucu veren ateş ölçer tavsiyeleriniz nelerdir ? Eski postlara baktım biraz en iyisi braun kulaktan ölçenler denmiş. Braun almayı dusunuyorum ama hangi modelini alsam daha iyidir kullananlar yardımci olabilir mi
Kuzeynepp Minikkizimm kesnlkle bizde braun kulaktan ölçülenden aldık 18 aydr kullanıyoruz cok memnunum.
fizikcianne Minikkizimm eğer 0-3 aylık dönem için alıyorsanız kulaktan ateş ölçer önerilmiyor. Tehlikeli kulak zarına zarar verebilir diye. Bende o yüzden braunun koltuk altı ateş ölçerini aldım ay ay seçenekler var çok güzel ve çok kullanışlı çok memnunum
naynini Minikkizimm Braun thermoscan var bizde, severek kullanıyorum. Link atamıyorum, uyarı veriyorlar 😄
Minikkizimm Deletedmom_106 yorumlara baktim smdi doktor tavsiyesi ile alanda cok olmus. Kulaktan ve alindan da olcum yapiyormus. Uyanikken kulaktan uyurken alindan olcum yapmak daha rahat olabilir. Ama kalite olarak braun gibi midir acaba. Brauna gore fiyati oldukca uygun. Dogru ölçum yapiyor olmasi benim icin cok önemli. Siparis vericem kararsız kaldim suan
Deletedmom_106 Minikkizimm Ben çok memnunum . Çevremdeki herkes aldı kimseden olumsuz bişey duymadım benim kızımın Akdeniz ateşi şüphesi vardı çok sık tekrarlayan ve geçmeyen ateş. Ateş ölçer konusunda emin olun çok hassasım iyi olduğunu duyunca neden olmasın dedim iyi ki o ciddi paraları vermemişim . Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim 🌸
Minikkizimm Deletedmom_106 teşekkür ederim. Bizdede e bebegn temazsız ölceri var. Ama asla güven vermiyor surekli farkli ölcuyor. Koltuk altından ölcuyorum cok farkli cikiyor. 1 dakka suruyor koltuk altından da ölçum yapmak evdekiyle. Bizde ne yazikki havale gecirdik. Anlık olarak cıkıyo. O yüzden bana dogru ölçen cihaz lazmki hemen ilaclarini verebileyim.