ceylinkusum 9 ay 6 günlük Kızımın ve isal 10 gündür kakasını su gibi ve sümüklü yapıyor bazenleri de yeşil yapıyor Sizce neyden olabilir fikriniz varmı Dişi çıkmadı daha damakları aynı duruyor Ateşi de iki kere çıktı
3kedili2bebekli ceylinkusum virus var doktora götürmeniz lazım bizde aynı durumdayız kilo kaybı halsizlik olmadığı için su an mudehale etme geregi görmedi
AbEsMu130125 ceylinkusum kusması da var mı günde kaç defa yapıyor onu sussuz birakmayin ve hastaneye goturun
ceylinkusum SevimliHayaletCasper Aynısı benim kızım da doktora götürdüm toz verdi onu kullandım geçti İsali ama zayıfladın
ceylinkusum ceylinkusum doktora götürdüm toz verdi kullanıyorum 3 gündür Hala isal Diş de çıkarma dönmemi ilk dişini çıkartacak galiba Doktora toz verdi kullanıyorum Kafam karıştı herkes farklı diyor diş diyorlar ama dişi daha çıkmadı bir aydır
Eftelya111 ceylinkusum yoğurda nişasta katıp yedirin ishale çok iyi geliyor ama geçmezse birdaha götürün bence doktora
ikiekmekaldimevegidiyorum Diş bu kadar uzun süreli ishal yapmaz enfeksiyon ya da virüs kaynaklı olabilir açıkcası probiyotik vermiştir muhtemelen doktorunuz çok toplamazsa başka bir doktora danışın derim ben