alin0911 Bebeğim 5 ay 3 günlük salya elleri yeme meme ısırma vardı ama bu akşam çıldırdı 5 kere ağlayarak uyandı yatırdığımdan beri bu diş midir ne yapacağım eli ağzında uyuyor gözleri kapalı bağırıyor birde diş öksürük yapar mı böyle bir şey gördüm
edanisa alin0911 aynı durumdayız 7 aylık oğlum bugum çok huzursuz ateş vsr arada öksürügo biberon kaşık mama istemiyo uyuyor ama kısa kısa süreli sürekli aglıyor bu diş zor gelecek gibi
MadamMommy alin0911 Yani öksürük yapar mı bilmem ama diğer saydıklarınız diş alameti😄patlamaya yakın oluyor öyle.Yeşil Soğan sürün damagina ya da karanfil ezip zeytinyağında bekletin onu sürün ya da şükür diş kaşıyıcısını buzluğa atın sürün damağına biz öyle atlattık ve atlatiyoruz
dugme alin0911 benim bebeğimde 3 ay 19 günlük ve diş çıkarıyor ilk bebeğim ama gayet sakiniz hiç sorunyasamadik umarım yaşamayız dondurulmiş anne sütü sürün diş etlerine baya işe yarıyor cok geçmiş.olsun umarım hemen atlatirsiniz
alin0911 edanisa ay Allah yardımcımız olsun daha gaz belası bile bitmedi bu çıktı hiç kıyamıyorum kızım bir rahat edemedi
edanisa alin0911 amin amin kızım çok rahat cıkarmişti ama oğlum zor cıkacak gibi gaz mii Allahım keşke gaz gibi olsa ilaç içip rahatlasa valal gaza razıyım😅😅😅🥴🥴🥴🥴
edanisa MadamMommy yeşil soğan istemiyo eline veriyorum agızna götürsün diye yok diş jeli sürüyorum agrı kesici içiyorum ama karanfil denemek lazım
MadamMommy edanisa yesil Soğanı ortadan kesip siz sürün baya rahatlatıyor diş jelini doktor da tavsiye etmiyor doğal şeyler çözüm olur umarım 🌺
gularden alin0911 aynıyız bizde burnu tıkanıyor öksürüyor salyadan dolayı mı bilmiyorum doktora götürdüm bişeyi yok dedi hava verin dedi zaditen damla verdi alerjik de olabilir dedi anlamadım diş çıkarıyor şuan da da
alin0911 gularden çok geçmiş olsun belki hastadır benim kızım şu an 16 aylık diş sadece hapşırık yapıyor hastalık olarak.çoğu dişi çıktı zaten.çok küçük olduğu için siz hava verin burnunu temizleyin serum fizyolojik suyla.o zaman bebeğim çok hasta olmuştu antibiyotik vermişti doktor
alin0911 gularden benim kızımın alerjisi patlak vermişti bide hastalıktan sonra alerjinin farklı belirtileri olur kaç aylık ek gıda döneminde mi? O damlayı kullanmaktansa daha önceden kullandıysanız bir şey olmadıysa bir kaşık calpol verin ara ara.
gularden alin0911 evet tadım yapıyor şuan da hastalık belirtisi görmedi alerjik dedi sigara dumanı falan mı acaba diye düşünüyorum bi kafeye gittik açık hava olmasına rağmen sigara dumanı geldi ve çok daha fazla öksürmege başladı şuan daha iyi zaditen damla alerjik rint içinmiş saman nezlesi falan için yani kullandık 5 gün birde vemtasol verdi hava veriyorum saman nezlesi belki de şuan polen zamanı bilemedim bende ne olduğunu hiç ateşi olmadı dişi patlamış birisi