mehbus birmelekannes ben 1 aylık hamileydim kurban bayramında hem kestim hem pişirdim bide üstüne yedim hiç birşey olmadı merak etme kafanda onu kurarsan sürekli olur. Düşünme hiç birşey olmaz
durununannitoskosu birmelekannes Bende yemiştim çocukta leke olur inançları falan var ya hiç inanmam öyle şeylere kızımda ben bile yok 😂
muno112 Pişip pişmemesi veya batıl inanç için değil vücuda inanılmaz a vitamini yüklemesi yapıyor o da bebeğe zarar verebiliyor, riskli bir durum o yüzden bikac ay yemeyin inşallah bir şey olmaz
oykuipek Doktorum abartılmadığı sürece canın istiyorsa ye demişti geçen yıl bayramda yemiştim. A vitamini fazlalığı olmaması için sakatat önermiyorlarmış. Şu leke olayını ilk defa duydum kızımın da bacağında bir leke var bir şeye benzetememişik ciğer mi acaba :)
kisayizyaondan oykuipek mrb benimde oğlumun bacağında küçük kahverengi bi leke var ondan mı oldu acaba ben hamileyken ciger yedim valla ya sanırım iki kere yedim oda 1 ay arayla
medinekaplan birmelekannes benim oğlum 8 aylık poposu ve sırtında hep leke var göğüs tarafında da var ben ciğer yedim hemde 1 değil nerdeyse her hafta yiyordum ondan mı ki
bekaranne birmelekannes Ben okadar çok ciğer yedimki hamileyken her gün yedim hemde çünkü çok aseriyodum tavuk ciğeri ve kuzu ciğeri farketmeksizin yedim kizimda şuan 28 günlük hiçbir sorunu olmadı
badeismomm birmelekannes bende yiyordum bi sorun olmadı çok şükür. Et ürünlerinin iyi pişmiş olması gerekiyor sadece
elmacekirdegii birmelekannes ben de yemiştim bir şey de olmadı çilek yersen de olur leke dediler ama ben bile yok oğlumda omzunda kılcal damar kanaması gibi lekesi var ona da doktoru 2 yaşa kadar geçer dedi bir de ensesinde melek öpücüğü vardı o da kaybolmaya başladı o kadar 😅