aleren_13 İstahlari nasıl sevgili annelerim. Oğlum çok iştahsız gün içinde hiçbir şey yemek istemiyor. Dönemsel bı sıkıntı mı acaba, benzer durum yaşayan oldu mu?
-Ygtbgra aleren_13 26 aylık oğlumda öyle zorla bi kaç kaşık çorba içiyor sonrası yok hemen ağlamaya başlıyor bu ara çok canımı sıkıyor bu durum
Kaptan03 aleren_13 29 aylık oğlum canım ama o aylarda aşırı iştah sorunu yaşadım iki ay sürdü diyebilirim bide hastalık son azı dişleri derken takla atıyordum önünde yesin diye şuan iyi şükür 😂 seçicilik olsada şükür
oglumubeklerken aleren_13 9 gün sonra 28 aylık olucak oğlum. Bu dönem bizde bi iştahsızlık yaşıyoruz. Önceden yemek istemese bile bir şekilde oyalayıp kandırıp yediriyordum şu aralar algıları aşırı açık dikkatini hemen birşeyden alıp başka bir şeye verebiliyor oyalayıp kandırıp yedirmekte pek mümkün olmuyor. Bazı günler biraz daha rahat davranıyorum ama bazı günler yemiyor diye kızıyorum sinirleniyorum istemsizce.
aleren_13 Kaptan03 azı dişi çıkarken ishal yaşadınız mı acaba? Yaklaşık 4 gündür ishal ama ateş vs yok. Ben de dişten supheleniyorum