Elisdemet Ya bişey sorucam şu prkta kaydıraklarda kızımı kaydırırken elektrik çarpıyor elimi fena bi şekilde onun önüne nasıl geçebilirim çat çut sürekli
coraplarheptek Elisdemet geçemezsiniz kayarken sürtünme yoluyla oluşan statik elektrik vücuttan anca ya toprağa temas yada dus yoluyla atılır
Meri-Mel Elisdemet Eşimle bu durumdan ötürü eldiven takip çocuğu kaydırmaya karar verdik perişan olduk capilmaktan🥺
Ess92 Elisdemet ay bunu bir tek ben yaşıyorum zannediyordum.. çözümü var mı ki acaba? Cidden her seferinde canım yanıyor kızım bile aaaa diye bağırıyor
Cedricc Buna statik elektriklenme olayı deniyor. Toprağa ayağınızı elinizi değdirirseniz, vücudunuzun elektriğini toprak alır . Böylece minimuma indirirsiniz.
Elisdemet Meri-Mel eldiven işe yarıyor mu park fobisi oluştu bende kızımı götüremiyorum çarpılmamak için plastik eldiven düşündüm ama
Mnli Meri-Mel eldiven daha kötü ama elektriği arttırır yün ilkokulda deney yapardık ya kazağımıza kafamıza falan sürüp kalemi kağıdı kaldırırdık falan