efeumay Kalbim_21 daha dur annesi bizim gösterilerde kız anneleri sabah kuaföre gidiyordu bıcır bıcır oluyorlardı biz oğlan anneleri bı fön bı sprey tamamlıyorduk 😂 hazırla hepsini güzel güzel gösteriler yapıp şiirler okuyacak
efeumay Bebeknaz ben bu pankreoflat diye bir ilaç var ondan tamamen rahatmisim içmeyi unutunca anladım pırt pırt alt gaz çıkarıyor hem bebise vermiyorum huzursuzluğu olmuyor
efeumay Bebeknaz hastane yazdı bize hatta metsil kullanıyorduk ona bile ihtiyacım kalmadı bunu kendim içince
arzuoztrk Kalbim_21 Benim bebeğim 4 günlük İlk günler hatta ilk aylarda gaz olması çok normal Kendi yediğin içtiğine dikkat etmelisin öncelikle Sütten direkt bebeğe geçiyor Her emzirmeden sonra mutlaka uyuyor olsa bile Karın bölgesi omuzuna denk gelecek şekilde yatır Aşağıdan yukarı doğru biraz ovala ve pıt pıt sırtına vur gazı çıkana kadar Bunu düzenli yaparsan alışkanlık haline geliyor sancı çekmiyor
Kalbim_21 arzuoztrk Evet Kendi yedigime dikkat ediyorum zaten sütümü emzirdikten sonrada mutlaka gazını çıkarıyum
gizemm01 meowmeov kucakta gezdirmek yoruyor bide. Sırtım koptu resmen. Hep emmesine razıyım valla. Kucakta dolanınca ağlamıyor oturunca ağlıyor nerden anlıyorsa. Kucakta gezdir beni olayı da bitiyor mu büyüdüğünde 3 aylık falan olduğunda
meowmeov gizemm01 istiyor 🥲🥲 o sırt bir yerden sonra alışıyor Gizem bir ara sütünü sağsana ne kadar çıkıyor büyük ihtimalle doyuyordur ama bazen doymadıklarında memede çok uzun kalıyorlar
gizemm01 meowmeov sağdım sol göğsüm 15 dk 20 ml süt çıktı. Sağ göğsü sağmadım. Neden az acaba. Kilo alımı iyi ama kızımın.
Blackkcat gizemm01 ama en azından seni anlayabilecek yani gülüşünü konuşmanı ve ilgisini çeken bazı şeyler olacak 2yaşındaki bi çocuk bile bazen kucakta olmak istiyor hep yani bu huylar devam eder bize muhtaçlar en yakınları biziz
meowmeov gizemm01 ben şu an emzirdim kalanı sağıyorum hem süt böyle böyle daha çok artıyor hemde emmediği kısmı veriyorum uzun uyuyor o zaman tam doyunca ☺️
Deletedmom_119 Kızlar tummy time yapıyor musunuz kaç dakika ve nasıl yapıyorsunuz emzirme yastığı ile mi?
Kalbim_21 Deletedmom_119 Ben yapıyorum ama yastık falan kullanmıyorum yatağın üstüne bırakıyorum yüzünüde sağa sola çevirebiliyor rahat rahat hareket edebiliyor ağlayınca bırakıyorum
meowmeov Blackkcat yine şu an iyi çene kasları kuvvetlendi eskiden silikonla hiç ememiyordu mama veriyordum mecbur sonra sağarak verdim mamayı kestim şimdi silikonla emzirip kalanı sağıyorum arada hala mama veriyorum doymadığında
Blackkcat meowmeov benim oğlan 3-5 dk da bile doyma işini halledebiliyor bazen biliyor musun ama uyuyacağı vakit biraz uzuyor emmesi gece de yarım saat civarı,aktif emme olmayınca çekiyorum memeyi uyanırsa daldırıyorum tekrardan
Blackkcat Bebeknaz bizimkide sürekli ıkınıyor ya emerken başlıyor ıkınmaya,bazen benim yardımımla çıkarıyor bazen saatler alıyor gaz seansları ama illa ki o gaz çıkınca rahatlıyor,peki kakasını rahat yapıyor mu öylede rahatlar