efeninannesi4207 Mercece12 4 yıl olacak 25 bine tuttuk o da akrabamız olduğu halde İstanbul’dan. Ve tuttuktan sonra öğrendim ben avukatlık bürosundan bedavaya tutabiliniyormuş ama şuan nasıl bilmiyorum
serengilakb Mercece12 hiç avukat tutma direkt mahkeme açabilirsin anlaşmalı olarak yada çekişmeli ama avukat gerek yok bence karsılıklı boşanma olacaksa
PamukPrensesannesii Mercece12 Avukat için devlet yardımcı oluyor diye biliyorum ben ama dosya masrafı vs ödeniyormuş. Ben de merak ettim masraflarını . Üstte kalsın🙏
mams Mercece12 adli yardım bürosuna ikametgah ve muhtardan aldığınız fakirlik belgesi ile giderseniz ücretsiz avukat desteği sağlanıyor.
coraplarheptek Mercece12 çalışmıyorsanız muhtardan fakirlik belgesi alarak bürodan avukat talep edebilirsiniz veya avukatsız dava açabilirsiniz kendinizi ifade edebılen biriyseniz rahatça
Pamukbaby Mercece12 Arkadaşım avukat Anlaşmalı boşanma 30 bin Çekişmeli Boşanma 95 bin tl fiyatlar sabit oluyormuş bizim yaşadığımız yerde 😵💫😮💨
Mercece12 Pamukbaby yani ben direk boşarım çok haklı gerekçelerim var arkadaşınıza sorar mısınız bi aldatma çalışmama gibi durumlarda karşı taraf boşanmak istemezse çekişmeli davaya döner mi
Pamukbaby Mercece12 İki tarafdan hangisi boşanmak istemezse direk çekişmeliye dönüyormuş ve yaklaşık 5 sene sürüyormuş