Alya-Sena Kalbim_21 bulundugum ilcede ilce saglik takiyor saglik ocaklarinda kaldirilmisti. Sizin orada bilemiyorum tabi
birannebirbebek__ 151215 Merhaba direk randevu alıp gidip taktırdınız mı nasıl oldu o işlem bende taktırmak istiyorum da küçük bebeğim var eşimle gidicez çok bekletemem onları hemen takıyorlar mı bir de ağrılı bir işlem mi
151215 birannebirbebek__ merhaba valla ben muayene için gitmiştim kan tahlili verip gebeliğe bakıyorlar negatif çıkarsa hemen takıyorlar bi kaç dk sürdü çok ağrı hissetmedim ufak bir sızı oluyor takarken o kadar
Ess92 birannebirbebek__ yoğun adet olanlar için hormonlu spiral aldırabiliyorlar. Onun dışında klasik bakır spiral aldırıyorlar. Alerji durumları için doktora da sorun.
birannebirbebek__ Ess92 Anladım teşekkür ederim bilgi için bebeğim 3 ay 16 günlük ve daha hiç adet olmadım takarlar mı sizce
Ess92 birannebirbebek__ bana adetinin ilk günü mü 2. Günü mü gel demişlerdi tam hatırlamıyorum adetliyken takılıyor yani ama ben gebelik istemiyorum hemen takılır mı diye bir doktora sorun belki takıyorlardır