kizimdakizim Kizlarrr ben bir türlü karar veremedim.v12 çok hafif, v15 güzel, gen5 çekimi iyi.evde kedim de var sizce hangi modelini almalıyım??
Asyaveannesi04 kizimdakizim 2.5 sene önce v10 aldım çok memnunum iyiki almışım ben 8 bine aldım şuan 20 bin günde belki 3 kez çalışıyor. Dyson olsunda bence ister v12 ister v15 alın
Zuzumam kizimdakizim benim de kedilerim var . Dyson modellerini deneyinleyen biri olarak v15 i öneririm çekim gücü vs en iyi serisi bu bence. Kedili evi bir tek dyson temiz tutuyor.
elira kizimdakizim benimde evde 2 kedim var. V15 haznesi büyük olduğu için tercih ettim. Çokta memnunum. Elektrikli olarakta dyson cinetic big ball absolute 2 kullanıyordum. Çekim güçleri çok iyi .
kizimdakizim SiprayiL v15 te bir de basarak çalıştırmak kafamı karıştırıyor offf kararsız insan olmak zor zanaat 😑
kurtege V15 total clean var bende . Ben memnunum şuan .kasım ayında almıştım . Bir sıkıntısı yok . İnşallah olmaz da
kizimdakizim Asyaveannesi04 ben de fiyatlar artmadan bir an önce almak istiyorum ama işte emin olamadım acaba koltuktaki kedi tüylerini çeker mi?
Zuzumam kizimdakizim tabi tabi . Koltuk sandelye yatak tüy bırakmıyor. Bazen tüy tutan kıyafetleride çekiyorum. Maytları iyi çekiyor. Evi çektikten sonra silerim suyum kirlenmiyor. BaktımDeterjan israfı oluyor 15 günde bir siliyorum evi. 2 günde bir süpürüyorum . Evimde temizdir yani her gelen söyler. Ya ben masa dip köşe tozlarınıda makineyle çektiğim için sanırım evim tozlanmıyor hiç . Tv masası yemek masası dolap yatak filan her zaman değil ama belli aralıklarla süpürürüm
kizimdakizim Birgulbora yorumlarda çekim gücü yüksek olduğu için halıya çok yapışıyor diyorlar bir sorun yaşıyor musunuz?
Birgulbora kizimdakizim halıya yapışıyır evet ama cekim gücü çok iyi haldısaki bütğn tozu pisliği alıyor eco modunda öyle bir zorluk çekmiyorum
catcilek Benim de kedim var v15 kullanıyorum halıya yapışma olayı ucunfa +_ düğmesi var onu ayarlayınca yapışmıyor ben de çok memnunum