145312 Arkadaslar bebegım 8.5 aylık ,4 dişi var ,eşim çig havucu ortadan bölüp bebrgıme verıyor bnnde cok karsı cıkıyorum bebegım bıgulur dıye surf bunun için cok kavga edıyıruz lütfen yardımcı olun hangımız haklı bn mi abartıyorum
sek_kahve 145312 sen haklısın , haşlanmış olması lazım. Elle tutulur sertlikte olmalı ama parça koptuğunda da emilerek eriyecek sertlikte olmalı. Çiğ havuç doğrudan tehlikeye davetiye
dilberhala1 145312 Haklısın tabiki çiğ havuç olur mu hiç küçücük bebeğe hiç unutmuyorum 6 7 yaşlarındaydım havuçla bi güzel boğulmuştumm az daha ölüyordum 8.5 aylık bebek yani olmaz
Aynnknk2022 145312 normalde haşlanmış olarak verilmesi lazım benim çocuğum haşlanmış olarak yemedi çiğ yiyodu
Jadewinder 145312 evet haşlanmış olması lazım ama benim bebeğim haşlanmış sevmedi. Çiğ de şöyle veriyorum , rendeleyip rende şeklinde . O zaman rahat yiyor.
Gizemanne123 Dişlerini kaşıması için sizin kontrolünüzde çiğ havuç verilebilir. Ben hep o şekilde verdim çok rahatlatıyordu diş sancısını. Ama tabi hep gözümün önünde tuttum verdiğimde.
gizemikra 145312 valla ben hiç haşlayıp vermedim. Kalın olanlardan ortadan bölmeden o şekilde verdim hem dişlerimi kaşıdı hemde kendi kendine kemirdi. Dört dişle koca havuçtan koca ısırık alacak değil heralde bu kadar pimpirikli olmayın sakınan göze çöp batar.