aybarssena Kızlar gün 24 saatse 25 günlük oğlum sadece 6 saati uyuyor hani yeni doğan bebekler 16-17 saat uyuyordu kim uydurmuş😂 gündüzleri asla ama asla uyumuyor napıcam ben ya bizim gibi olan var mı
gizemikra aybarssena aşkım yeni doğanlar gece gündüz ayırt edemedikleri için böyle oluyor şimdi seni hiç 40ı çıksın düzelicek diye kandırmak istemiyorum. O uyku düzenlerini sen olusturucaksın zamanla. Ama şuan bi düzen olusturamazsın şuan hala kendini anne karnında sanıyor çok bsey bekleme yani .
Seher11 aybarssena gece gündüz ayırt etmese bile o bebeğin uyuması gerekiyor. 6 saat ne demek toplam bir gün bazında. Karnının doyduğundan emin olun gazının çıktığından. Tamam hiçbir bebek 4 aya kadar gece gündüz ayırt etmez ama günde 6 saat uyuması da hiç normal değil. Hele ki gündüz en a 4-5 uyku yapması gerek
nnidua aybarssena uyumuyorsa sizin farketmediginiz bir sorun vardır çünkü hersey normal olduğunda siz destek vermeseniz bile uyur 20 günlük bebek
aybarssena Seher11 kucakta durursa bütün gündüz uyur ama beşiğine yatırırken uyanıyor şaştım bende. Sürekli emziriyorum arada mama takviyesi yapıyorum doysun diye ona rağmen uyanık gazınıda güzel çıkarıyor altı temiz bilmiyorum ne yapıcam
Seher11 aybarssena kucağınız da uyumak istemesi çok normal sizin karnınızı arıyor. Sizin kokunuzu arıyor. Belli bir süreç bu istediği şekilde uyusun bırakın geçecektir
afrakevser Valla bende öyleydim hiç uyumuyordu23 Nisan’da 1 yaşına girecek sanki bir yıl değil 10 yıl geçmiş gibi çok yoruldum Allah yardımcınız olsun