agzimizintadikacmasin 4 setten oluşmaktadır Hayvanlar Sayılar Şekiller Meyveler Hepsi tek paket halinde jilatinli sarılı yaratıcılığı ve el berecelirini geliştirecek uzun süre kullanılabilecek yaratıcılığı geliştirecek sağlam güzel oyuncak bu fiyata kaçmaz💥💥💥
agzimizintadikacmasin Ogulluana 4 parça hepsi 130 yani birinin üstünde1. hayvanlar 2.sayılar 3.şekillet 4.meyveler toplam 4 set 1 paket 🎀🎀🎀 Gardıropsa yükledim ama nasıl uygunsa normalden de kargo yaparım nasıl istersen ♥
Alya-Sena agzimizintadikacmasin fiyati iyi aslinda ama gardrps da alici koruma ucreti ile trendyol fiyatinin da uzerine cikar neredeyse. Elden satsaniz daha iyi
agzimizintadikacmasin Alya-Sena gardırops hesabımda güzel ürünlerim de var belki başka şeyler de almak isterler 64 tl gibi bir kargo çıkıyor o kadar o bile eklense trendyol daki fiyatın altında kalır çünkü trendyol da da kargo var ☺ ayrıca ben benden ürün alan her anneye çok yardımcı oluyorum 🤗 trendyol dan 215 tl ye alacağına ben den 170 180 ne belki daha da altına alabilir 🩷
agzimizintadikacmasin Bu oyuncak 90 tl sıfırdır kutusunda gönderilecektir🎀🎀🎀yaratıcılık çubukları bunlarla ağaç çiçek ev insan hayvan her şey yapılabilir veya çocuk hayal dünyasını canlandırabilir 💥💥💥sağlam kırılma kopma yapmaz esnek ve uzun süre kullanılabilir