humagulce Merhabalar doktorumun tavsiyesiyle başladım 1.5 aylık bebeğim var dün yatmadan önce aldım ancak geceleri az da olsa uyuyan bebeğim uyumadı bu saat oldu hala aynı krizde resmen bu ilaç yapmış olabilir mi çözemedim yaşayan var mı çok kötüyüm 😔
gncglozclk humagulce ben 2 aydır kullanıyorum bı sıkıntı olmadı hatta kendimi cok iyi hissediyorum bebısım de iyi 🥹 bıde sabah kahvaltıdan sonra alırım gunde 1 defa
agzimizintadikacmasin humagulce sabah kullan demişti doktor zaten amacı vücuda dinçlik vermek ama bebekte böyle etki edeceğini sanmam ben uzun süre kullandım çünkğ 🎀
Rez humagulce akşamları uyuduğunuz için ihtiyacınız olmaz ki önemli olan gün içinde iyi olmanız dinç hissetmeniz ondan sabah almalısınız
humagulce gncglozclk himm başka sebepten öyle oldu belkide gece içtiğim için bilemedim hiç böyle olmadı bu zamana kadar aşırı krizlere girdi ağladı bu saat oldu hala aynı panik oldim çok
humagulce gncglozclk gaz zaten hep var işte arttı gece az da olsa uyudu bı düzen vardı bugün şok oldum ilk defa böyle oldu
maygirl humagulce canm imom lattenin boyle bisey yapcaini zannetmiyorum ama siz genelde sabahlari kullanin bunu..1.5 aylik bebek gaz sancisi olablor daha dış dunyaya adapte deil zaten ayrica zaten bikac ay gece gunduz uykulari duzenli olmamasi normal hergunu farkli olablir normal bu.siz sabahlari kullanin imom latteyi.
gncglozclk humagulce gaz için bişey kullanıyor musunuz 💕 bacaklarına ve ayaklarına bebek yagı ile masaj yapın benım kızım karnına ızın vermezdi bacaklarına yapardım rahatlardı ☺️
ceren2605 humagulce bende kullandim yeni dogum yaptigimda hic boyle bir sey olmadi. Zaten emziren anneler icin bebeginizde gaz olabilir mi
pozitifanne06 humagulce imom latte ile ilgili değil bence ben de uzun süre kullandım öyle bir etkisi olmadı