KaynanaYiyen Dokuzkasimbebesi korkuyordur annesi. Arkasına önüne yastık yok destekli oturamıyorsa henüz. Zamanla olur mutlaka sıkma canını.
defnebak Dokuzkasimbebesi benim bebeğimde 5 ay 15 günlük neredeyse aynı oturma pozisyonu zamanla düzgün oturmaya başlar diye dülğnüyorum
neolmusyaani Dokuzkasimbebesi AA benim bebegimde böyle yapıyor ya 8 buçuk aylık hala öyle bnde çok merak ediyorm
diloslarrr Benim kızım 5,5 aylık mama sandalyesini daha kuramadım ama oturaklar var ya onda aynı böyle oluyor. Tutunuyor kendini öne veriyor ya da sağa sola yamuluyor 😭 sanırım henüz hazır değiller
diloslarrr Dokuzkasimbebesi bende destekli oturtmaya 4. Ayda başladım doktor tavsiyesiyle ama yavaş yavaş alışacaklar
hnfshn26 Bende 5 aylıkken oturttum aynı böyle yan yatıp tutuyodu bazen arkasına yastık koydum bir şeyler yedirirken. Önüne oyuncak koyarım vakit geçirir diyordum ama hazır değil diye vazgeçtim sadece ek gıda vereceğim zaman yedirip hemen alıyorum
Dokuzkasimbebesi hnfshn26 biran önce oturması laızm hiç rahat vermiyor kendisi istiyor ama böyle oluyor