Deletedmom7272 Biberon alcam ama karar veremedim sizce nuk biberon mu daha iyi yoksa mamajoo mu yada tavsiye edebileceğiniz var mı
Ikrazumra19 Deletedmom7272 bebek hangisini kabul ederse en iyisi odur canim bende kac marka denedim kizim gitti wee baby kabul etti nuk mamajo hepsini denedim bence deneyerek al 🤗
Merve Deletedmom7272 hiç bir biberonu tutmayan kızım mamajoo gold biberonu tuttu. Hala da bir tek onu tutuyor. Ev biberon fabrikası gibi dolu
Deletedmom7272 Ikrazumra19 bende wee baby kullanıyorum şuan ama küçük olduğu için yetmiyo artık avent te var iki biberondan da içerken hep akıtıyo biberondan kaynaklı mı acaba diye başka deneyim dedim sizde de oluyo mu o şekilde
Zarifokur Deletedmom7272 Ikrazumra19 acaba bebek biberon seçermi benim ki önceden alıyordu şimdi almıyor neden acaba
Ikrazumra19 Deletedmom7272 yok canim bizde bi sknti yok 17 aylik hala wee baby kullaniyor bi ara degistirmek istedim ama kabul etmedim bende ellemedim kullaniyor yani yirtik yada delinmis olabilir disiyle isiriyorlar cunku bazen
Haticebeyza Deletedmom7272 ben avent in hem camını hem plastik biberonunu aldım hiç öyle Bi sorunla karşılaşmadım tam sıkmadınız mi acaba
Deletedmom7272 Ikrazumra19 dişimiz daha yok canım ısırıp delemez yırtıkda değil yeni değiştirdim zaten ucunu anlamadım nasıl akıtıyo
Deletedmom7272 Merve memnun musun peki biberondan bizde aynı fabrika gibi ama hepsi plastik sağma makinelerinin yanında verdikleri hiç birini kullanmadım plastik diye kullanmam da duruyolar boş boş
kubrasonmez16 Deletedmom7272 evet ilk duyduğumda bende öyle tepki vermiştim 😊 kullandıkça çok memnun kaldım