zdda Merhaba arkadaşlar 20 günlük bebeğimin yuzunde boynunda ve ara sıra bacaklarında çıkan küçük küçük sivilceler var bazen çoğalıyor bazen azalıyor sivilcemi yoksa egzama flnmı acaba neyden olabilir bunlar []
kdradaaa zdda isilik gibi duruyor sıcak ve polarli şeyler daha çok tetikliyor pamuklu giydirmeye dikkat edin ılık suyla duş aldırmaya özen gösterin zaman zaman azalıp Çoğalabilir korkmayın
zdda Ecemnurmom merhaba öncelikle cevabınız için teşekkürler korktum acaba dedim besin alerjisi flnmı
rabiaumran Bizde de olmuştu günaşırı yıkayın ve iyi bi nemlendirici ile sabah akşam nemlendirin geçiyor hassas ciltte oluyor böyle
oznralp Merhaba isilik bunlar kat kat giydirmeyin çok sıcaktan böyle oluyorlar havalar ısındı bi kat fazla giydirin üşümezler sırtı göğsü sıcaksa üşümüyordur. Sıcak hasta ediyor bende başıma gelince anladım .
zdda oznralp merhaba aslında kalın giydirmiyorum içine atlet üzerine uzun kollu zibin evet evimiz bir tık sıcak
oznralp zdda evi sürekli havalandırın en yüksek 24 derece olmalı. Ben sıcaktan hasta ettim bronşit oldu sıcaktan kimi görsem uyarıyorum artık yanlış anlamayın. Derece varsa kontrol edin sürekli yoksa da alın bence . 22 24 arası olacakmış