1cocuksevdasi 4 aylık bebek nerdeyse sabahtan beri tek taraf ekmek istiyor sol tarafa alınca çok ağlıyor almak istemiyor sağa geçiriyorum ağlamadan aliyor hemen süt yok desem var doldu acıyor sagdim var mı başına gelen düzeliyor mu sonradan
Dogacelik 1cocuksevdasi akışları farklı oluyor birini sevmiyor malesef😕 benim de öyle oldu başka pozisyon denesem de diğerine göre daha az emdiği için süt azala azala bir memem söndü gitti.. günde 1 kez zar zor tutturuyorum. Bir arkadaşımın da bebeği böyle 2 buçuk yaşına kadar tek meme emmişti.
printhelloworld 1cocuksevdasi 1 senedir tek memeden emiyor bizimki diğer memeyi istemedi bende pek zorlamadım siz diğer meme tarafında ısrarcı olun isterseniz. çocuk doktoruna bu durumu sordum sorun olmadığını söyledi yakında bırakacağız zaten sadece emzirdiğim taraf daha büyük olduğu için görüntü açısından pek hoş olmuyor
1cocuksevdasi Kdm ya çok teşekkür ederim öyle tuttu şimdi acaba kulak enfeksiyonu mu var ki soluma alınca o kendi sağına yatıyor
Kdm 1cocuksevdasi bi ara aynı sorunu bende yaşamıştım belli bi süre koltuk altı pozisyonumda emzirdim sonra düzelmişt bebek büyütmek zor
alin12_ 1cocuksevdasi burnu tıkalı olabilir mi? Bnm bebegim 3 aylık bazen o da almıyor mememi. Burnunu temizliyorum ondan sonra emiyor.
Kdm 1cocuksevdasi öncelikle sakin olun muhtemelen meme reddi yaşıyor aynı şeyleri bende yaşadım şuan 16 aylık . Siz ayaktayken hafif kucakta sallayarak emzirmeyi deneyin kucakta hoplata hoplata emzirmeyi deneyin ama başta ağlar sonra tutar
peri_kizi_ 1cocuksevdasi sütünüz tazyikli mi geliyor acaba eğer öyleyse kontrol edemediği için ağlıyodur
kuzeyinannesi06 alin12_ bebeğinizin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz benim 16 günlük tıkanmış ne yapacagımı bilmiyorum temızleyemıyorum yardım alcak kimse de yok 🥹 napcamı bilmiyorum ilk gebeliğin tecrübesizligi işte nasıl yapabilirim
1cocuksevdasi Dogacelik ya of ya ağlıcam valla sagiyorum süt gitmesin diye. Memeye gelince ağlıyor ikisini de almıyor şuan
damla6116 1cocuksevdasi merhaba . 4 aylık bebeklerde meme reddi beklenen bir durum maalsef . Sakin ve sabırlı olun karanlık sakin bir odada emzirmeyi deneyin isterseniz öyle başarılı olduğunu duymuştum . Üzülmeyin geçici bir durumdur bence .
alin12_ 1cocuksevdasi serum fizyolojik sıktınız mı? Alerjik bebeklerde burun içi mukoza cabuk kuruyup tıkanabiliyor
Tgbtn printhelloworld benim oğlum da sol memeyi 6. Ayda bıraktı çok denedim ama tutmadı. Şu an 2 yaşında 1.5 yıldır sağ memeyi emiyor sadece hiç bir sorun yaşamadık
Cileklipastam 1cocuksevdasi banada oldu post acmistim hatta canta tutusu deneyin yani ayni yone yatsin ama almadigi memeyi verin. Tamamen gecmedi bizim bi duzeldi bi reddetti istemeyince zorlamiyorum bazen çanta tutusuda istemiyor geceleri fark etmiyo ama uykusunun arasinda alıyor o memeyide. Uykuluyken hep almadigini veriyorm uyanikken sevdigini veriyorm o sekilde idare ediyoruz 4. Aya girdik
Cileklipastam 1cocuksevdasi bide pozisyon olarak tam yan döndüğün den emin olun yani bacakları falan tam size dönük olsun memeyide alttan destekleyin mesela ben hic tutmuyodum memeyi ama sevmedigi memeyi alttan tutuyorum yorulmasin birakmasin diye
1cocuksevdasi Cileklipastam valla azıcık tutsa desteklicem ama ağlıyor ve suratini aşağıya çeviriyor kaldırmıyor kafayı