elifnurkerim Kizlar merhaba, Tek gogusten 90 cc sutum gelirken, dun 2,5 aylik bebegim hastaneye yatis yapti ona uzuntuden mi yoksa asiri uykusuzluk yorgunluktan mi bilmem 3-4 saat arayla sagiyorum ama 5 cc sut anca geliyor, sizce sutum geri gelir mi?
Metehand elifnurkerim uykusuzluk yorgunluk etki etmiştir bence siz bol su için beslenmenize dikkat edin dinlenmeye çalışın sütünüz artacaktır ben bestlak damla kullandım o da sütümü arttırdı doktor önermişti
ilkimnk elifnurkerim aynı şeyi yaşadım, bebeğinizi emzirmeye başladığınızda birkaç güne eski haline dönecek. Vücudunuz hem stresten hemde bebeğin nerede olduğu şokundan dolayı sütün dışarı çıkmasını engelliyor. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
elifnurkerim Metehand Metehand ah ah o damladan gunde 3 kez 20 damla kullaniyordum ama apar topar hastaneye gidince kullanamadim, desteginiz icin cok tesekkur ederim
elifnurkerim ilkimnk amin Allah cumlemizin yavrularina saglik sihhat versin, insallah emmeye baslayinca artar dediginiz gibi, desteginiz icin tsk ederim