deli_bir_hatun Sol göğsümde nefes alırken tam alamadan tutuluyor ağrıyor şiddetli bir ağrı derin nefes aldığım ara oluyor sizdede oluyor mu sebebini bilen varmi
anorganikanneeee deli_bir_hatun ben genelde ceyranda kaldığımda öyle oluyor, bi kaç saate geçiyor ama
Mrvsmt2502 deli_bir_hatun kürek kemiğime ve kalbime kulunç durduğunda bu şekildeydi hareket ederken batıyordu nefes alırken batıyordu sanki kaburgam kırılmışta akciğerime batıyor gibi hissediyordum.
sahrabalam2 deli_bir_hatun eşimin aynı şikayetten gittik miyokardit kalp kapağı iltihaplanması çıktı birkaç gün yatış antibiyotik tedavisi sonucu taburcu oldu aksatmadan gidin . İlla budur demiyorum ama gidin doktora
Mrvsmt2502 deli_bir_hatun emzirmiyorsanız kas gevşetici içebilirsiniz benimki 2 hafta kadar sürdü çok kötüydü sağdan sola dönemiyordum
sahrabalam2 deli_bir_hatun he ben sol göğüs okudum tabi buradan teşhis koymak çok saçma ama ben bizim başımızdan geçen kadarıyla bilgi verdim geçmiş olsun geciktirmeden gidin ihmal etmeye gelmez
deli_bir_hatun sahrabalam2 evet ben sol yazmışım hay allah. Teşekkür ederim geçmezse acile gidicem teşekkür ederim ❤️
Tuba_2020 Yüz üstü yatınca azalan,sırt üstü yatınca çoğalan,boyuna hatta çene ye dahi vuran bi ağrı mı?