ezgiii12490 Yenidogan bebekler kaç saat uyur kizlar sarılık olmasin diye 2 saate bir emziriyorum diğer kalan saatler ful uyuyor
Kalbim_21 ezgiii12490 Sarılık olmasın diye yarımsaate bı yada bir saaate bir uyandırıp emziriyordum ben ama yinede dört günlükken oldu beş gün sürdü geçti bence sende sık s8k emzir daha iyi olur
gldnzz ezgiii12490 ben 1.5 saatte 1 emzirdim yenidoğan döneminde çok şükür olmadı. Evet uykusu çok normal o zamanlar yiyip yatıyorlar. doyuyur demek ki yoksa ağlar uyumazdı
1cocuksevdasi ezgiii12490 2 saatte bir emzirdim onun harici uyur zaten bebekler uyusunda boşver sende dinlen 4 aylik oldu kızım uyusun diye gözünün içine bakıyorum 😆😆😆
Kalbim_21 ezgiii12490 Evet zor fazla uyuması sarılık belirtisi zaten hep rahatsız et uyandırma calış cnm yoksa sarılık değeri daha çok artar ben uyanmadı gıda sütümü elimle biberona sağıp zorla iciriyordum
ezgiii12490 gldnzz yani normal demi canm yiyip uyumaları çünkü doktor sarılık var ama çok değil dedi bayramdan sonra bir daha gelin dedi
Kalbim_21 ezgiii12490 Evet uyurlar ama fazla uyuması iyi degil doktorum öyle demişti hep rahatsız et her bı saate bir diye emzir uyut
buglemannesi ezgiii12490 hep uyurlar ama doktorum kan şekeri düşer düşünce de uykudan kalkmak istemez emzirmek için uyandiramiyorsan burnunu sık ayak topugunu sık demisti hâlâ uyanmiyorsa üstündeki kıyafetleri çıkar geri giydir veya bezini değiştir uyanıyor o zaman
1cocuksevdasi ezgiii12490 3 ay a kadar uyurlar ondan sonra bak sen 😄😄😄😄 gündüzleri 1 saat uyusa keşke diyorum bazen 10 dk sürüyor