esraaaaaa34 Bebeğim neredeyse 3 aylık ve pilates topu üzerinde uyutuyorum reflü ve çok fazla gaz sancısı oluyordu şimdi bunu bıraktırmak istiyorum lütfen bunu nasıl bıraktırabilirim fikir verebilir misiniz?
ahsensena esraaaaaa34 6,5 aylık olduk hala pilates topu dışında uyumuyor kafayı yiyeceğim nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum. Ağır elim kolum belim ağrıyor resmen yol yakınken dön arkadaşım
F0244 Benim bebeğimi bende 6 ay öyle uyuttum sonra sallamaya gectim maalesef sonra onu da bıraktım biraz zor oluyor ama bırakıyor
esraaaaaa34 Aslinaz F0244 nasıl bıraktırdınız peki çok ağladı mı ben dün biraz uğraştım ama o kadar çok ağladı ki dayanamadım
esraaaaaa34 ben F0244 merhaba ben fiziksel olarak çık rahatsız olmaya başladım o yüzden iki gündür beşiğe alıştırmıya çalışıyorum 3 ay 12 günlük oldu sizce bağlanmayı etkiler mi bu durum sizce ağlama krizi oluyor bazen bugün düne göre daha azdı ama devam ediyor
F0244 esraaaaaa34 ilk müzik açtım teldfondan ninni yastıkla sallamaya alistirtirdim sonra sallamayida ışığı kapattım ysnina yattim sallamayida böyle bıraktım
esraaaaaa34 ahsensena desteksiz uykuya geçirmeye çalışmalarım başladı bugün 4.gün atak dönemine de denk geldik mahvoldum resmen iyi yanı topu unuttuk kötü yanı uykuyu da unuttuk Allah yardımcımız olsun