busem2424 Merhabalar 9gün oldu doğum yapalı bebeğim hiç ağlamıyor desem yeridir bu normal mi acaba ? Bu beni tedirgin ediyor başına gelen var mı ?
fadikada busem2424 benim kızımda hiç ağlamazdı sadece acıkınca biraz mızırdanırdı o kadar.Şuan 2.5 yaşında hala canı çok yanmadıkça ağlamaz 🥰
eflininannesi55 busem2424 bebek ortamı huzurluysa oda huzurlu olur demişti doktor benim kızımda acıkmadıkça ağlamazdı
SetenayCo busem2424 Çol normal. Benim bebeğim de ağlamazdı doğduğunda. Ev, anne huzurlu olunca bebek de rahatlıyor. Uyandığında “hiyuuuu” derdi hemen alırdım kucağıma, emzirirdim. Ağlama ihtiyacı hissetmedim sanırım.
yirmiikikasim23 eflininannesi55 kız biz napiyoruz bu cuceye esimle sesimizi bile yukseltmeyiz bu bagirip duruyo bize ya 😂
busem2424 eflininannesi55 acıkıncada ağlamıyor sadece aranıyor mırıldanıyor okadar topuk kanı alınırken falan ağlamıştı onun dışında hiç ağlamıyor
eflininannesi55 yirmiikikasim23 bebekten bebeğe göre de değişiyor yani bi çok faktör olabiliyor anne karnıda dahil hamilelik nasıl geçerse bebek huyu öyle olur denir
nehirsude0 yirmiikikasim23 benim cücede ayni sinir hastasi 7 aylik ama burnumu kiristirip burnundan soluyor biz vuldukce daha cok yapiyor😂🤧
eflininannesi55 busem2424 sarılık falan var mı ilk zamanlar çok uyuyolar hatta ben 10 günlük falanken uyandıramamıştım ayaklarını soğuk suya tutmuştum
yirmiikikasim23 eflininannesi55 sana hersey uzerine yemin ederimki hamileligim inanilmaz huzurlu gecti benki asiri takintiliyim gram bisey takmadim ama suan stresliyim zorlaniyorum kimsemde yok anliyo olabilir o ayri
Doga80 Benim oğlum da ilk 3 ay nerdeyse hiç ağlamıyordu, sadece acıkınca biraz mıkırdanıyordu o kadar, 3.ayindan sonra da her şeye ağlamaya başladı 🥲
eflininannesi55 yirmiikikasim23 canım tabiki inanırım diyorum ya tek etken bu değil tek başına bakıyosun bide çok zor gerçekten her çocuk farklı bide benim kız huysuz olunca ben hemen stres oluyorum daha huysuzlanıyor babası gelince kucağına alıyor direk sakinleşiyor sonra hani bu çocuk durmuyordu diyo😂
KLORAK busem2424 benim kızım da hiç ağlamadı sadece acıkınca mızıklanırdı 1 yaşında halaa ağlamıyor mızmızlanıyor
muhammedinannesise busem2424 hahaha bende oğlum öyleydi 6 aya kadar göz yaşı görmedim ağlamazdı çok korkardım😅herkes deli misin ne gzl derdi harbi den ne gzl günleri 3 yaşa gircek anamı bille ağlatıyor kendiyle 😅
nehirsude0 yirmiikikasim23 bazen diyom sen dötünün bokuyla kime artislik yapiyon o zamanda burnumdan soluyor 7 aylik ama beni anladigina eminim resmen göz goze gelince bile konusuyor gibiyiz cok farkli birsey ya 😂 minik sıpam
yirmiikikasim23 nehirsude0 masallah kuzuya ya 🧿 simdikiler fena fena cakmak cakmak bakiyolar valla hamileyken ne yiyip ictiysek artik😂