Busraata33 Merhaba merak ettim bir kısım kullandım 1 biradan birşey olmuyor diyor bir yandan içmek istiyorum eski ortamlarım eşimle sohbetlerimizi içmeyi özledim.Diğer taraftan da vicdanım rahat etmiyor(Saçma sapan konuşacak olanlar yazmasın)
Momyofthesun Busraata33 ben sadece birer kadeh şarap içiyordum o da çok çok nadirdi. Şarap alkali bir içki en masumu aralarında onu için eğer içmek isterseniz ama bi tane biradan da zarar gelmediğini duymuştum ben hiç içmedim ama
mavibahar1 Busraata33 Hamileliğim de de emzirirkende kırmızı şarap içtim. Ama abartmadan ve hergün değil. Hiç bir sıkıntı yaşamadım ama bu herkes aynı olacak diye bir kaide yok. Ve yanlış anlaşılmasın övmüyorum da. Sadece ben kendimi anlatıyorum.. (Çünkü saçma sapan linçlenmek canımı sıkıyor.. 😒)
hinzirkahve Busraata33 Bütün hamileliğim boyunca resmen rakı masası aş erdim 😂😂 Doktor arkadaşım haftada 1 şarap içebileceğimi söylemişti. Hamileliğiöde bir kere emzirirken 1 kadeh içmiştim. 😂
jap Busraata33 ben de böyle bi post açmıştım. Bir bardak bira veya bir kadeh şarap içilebiliyomuş drlarına danışanlar yazmıştı.sütü sağıp dökmeye de gerek yok. Ben gene de uyuyunca içmiştim 2 3 saat uyanmıyo gece uykusunda
ffulya Busraata33 içtikten İki üç saat sonra süte geçiyor bekleyin ve o sütü sağıp atın. O süreçte ek gıdasını verirsiniz zaten artık büyümüş. (Bu engellemez tabi ki ama canınız çektiğinde Çok nadir alacağınızı varsayarak yazdım)
Busraata33 ffulya Tabiki çok nadir alacağım alırsam da içeceğimi sanmıyorum yani bilmiyorum merak ettim nasıl oluyor diye
Busraata33 mavibahar1 Aşko hergün içecek kadar alkolik değilim çok şükür ayda 1 anca içerim o da emzirdigim için 😀yoksa eşimle masalar kurar 2haftada bir içerdik yani bir yudum aldım 7ayda eşim iç biraz istersen dedi ben kabul etmedim biraz daha zamanı var diye
hinzirkahve kerel Emzirmeyi falam bıraktık hemen rakı masası 😂😂 ama şey var şimdi bir.şişe bira içsem ya da bir kadeh şarap hemen etkiliyor. Rakıcı olduğım için onda sorun yok 😂😂
Busraata33 Kuzeynepp sen olsanı sormadım ben zaten nasıl oluyor emzirme süreci nasıl dedim ne olduğunu bilmeyecek biri değilim !
kerel hinzirkahve hamileliğin en zor kısmı yazın soğuk içecek bulmaktı ya bi taraftan bebem uzun süre emsin istiyorum bi taraftan kokteyl içmek 😂
hinzirkahve kerel benim kızım 5 aylıkken bıraktı emmeyi, sütüm falan azdı iş stresi falan derken. O haftayı hatırlıyorım da hemen rakı masası cola ne varsa. Dediğin gibi sıcak havalar mahvetti :)
Kuzeynepp Busraata33 bu sinir neden? Ben size sinirli bişey yazmadm gayet normal yazdım . O zaman yoruma açık bi soru sormucaktın!!!