bal203 Hanimlar 4 doldu 5.aya dönüyoruz bebegim beni aman aman cok emmek istemiyor mamayi da zar zor veriyorum zaten kilo alimida 1 aydir durdu tahlillerinj falan yaptırdım hepsi temiz sadece yeterli beslenmiyor sanirim eskide anneleriniz arı ama falan verirlermis bizlere markete baktim uzerindede 4.aydan itibaren yaziyor veren varmi kac ogun verdiniz
Rwerdst bal203 arının içeriği çok kötü. Palm yağı kanola yağı şeker vs bir sürü zararlı ürün var. Kaşık mama verene kadar ek gıdaya geçin zaten bu aylarda kilo alımı yavaşlayacak. İlla kaşık mama verecekseniz hipp ya da aptamil deneyebilirsiniz.
Eylul301023 bal203 doktorunuz ne diyor peki onun yerine ek gıdaya da başlatabilir yada 1 ay daha bekletebilir en mantıklısı doktora sormak
bal203 Zmrfdn ben dun aksam aldim ve denedim 2 biberon icti 60 cc kivami kati oluyor kaynamis suyla actim biraz biberonda akacak sekilde baya sevdi bide kutudaki olcuyu yapmadim daha kucuk oldugu icin 1 bardak suya 1 bucuk yemek kasigi ari mama kattim pişirip ılittim