QueenMommm 2,5 yaşında kızım var hala emiyor çok iştahsız çok aç kalır akşama kadar sürekli meme ister bıraktıramıyorum anlatıyorum ona büyüdün yeter diye yok Allahım deli olcam tecrübeli anneler helpp😪
edaninannesii QueenMommm diş macunu sür veya siyah bant yap ben öyle yapmiştim bak meme hasta oldu uf oldu doktora gidicez iyileşcek diye diye bıraktırmıştım
Mavigri QueenMommm oğlum aşırı düşkündü uykudan gözünü açsın emmeden uyumaz canı acısın emmeden susmaz masadan kalkar emerdi bir gün sirke sürdüm direk kaçtı kokusundan ve uf olmus dedim gel bak dedim asla gelmedi 12 15 saat sonra sordu yine sürdüm açar açmaz kokusu geldiği için yine kaçtı hatta ben bir kaç kez gel bak dedim uf gelmem dedi arada geldi annem uf deyip öptü emicek misin deyince hayır dedi çok kolay geçti ben hiç böyle beklemiyordum. Ama göğsüm çok şişti sistikce elle sagdkm ama çok değil acısı gidene kadar ve günde 3 fincan kekik çayı demledim o sütü geri çekiyormuş cidden 2.gunden sonra benim ağrım bitti tavsiye ederim (sirkeli peçeteyi beklettim biraz ben göğsümde zaten koku üzerime sinmişti hiç gelmedi)
QueenMommm Merve_belis ya aslında bi ara aldım ama kızım önce emmedi sonra emdi gene bi ara gene denemem lazım
edaninannesii QueenMommm benim arkadaşım bal sürüp etrafına kendi saç telini dolamıştı mecbur cocuk bidaha da gelmedi yavrum😀